Autor Wątek: Majówka na Podlasiu  (Przeczytany 459 razy)

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015
Majówka na Podlasiu
« 15 Maj 2016, 13:50 »
Witam, w ostatni weekend maja (Boże Ciało) uciekam z miasta popatrzeć na zielone. Nie jeżdże dla cyferek (w km jak i w h) tylko w celu odpoczynku, fauny i flory (podziwianie i robienie zdjeć), przeżyć i wspomnień. Plan jest taki: do Suwałk PKP (będe ok 13.00) dalej rowerkiem po trasie w zalączniku, pierwszy nocleg w Białobrzeach ok 40 km, kolejne etapy (piątek i sobota) po ok 60km, koniec w Białymstoku, powrót do domu PKP ok 13.00. Biorę namiot i palnik więc mogę nocować na polach namiotowych lub na dziko, ale jak znajdzie sie kwatera i będę miał kaprys spać na łóżku to będę spał. Palnik głównie po to by mieć ciepłą kawę na zawołanie, ale kolacje tez można przygotować. Jestem metrykalnie 40+, pesymistycznym malkontentem dla którego 3 osoby to tłum.  chcę zobaczyć Kanał Augustowski, Tykocin, kładkę w Śliwnie ...ktoś coś jeszcze doradzi ?
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dcyscuyxnnoeynra

RDK

• Gość
Odp: Majówka na Podlasiu
« 15 Maj 2016, 23:15 »
Np. nie jechać główną z Suwałk, gdy w okolicy tyle spokojnych dróg w ciekawym terenie :D W Choroszczy jest dworek/pałac/muzeum otoczony fosą (o ile dobrze pamiętam).

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum