Autor Wątek: Olkusz i okolice - poszukiwany kompan do wypadów za miasto  (Przeczytany 456 razy)

Offline Kobieta Paula

• Miasto: Olkusz
  • Na forum od: 12.05.2016
Hej :)
Mam na imię Paulina i szukam towarzysza/towarzyszki do wypadów za miasto. W Olkuszu mieszkam od 3 lat i od jakiegoś czasu odkrywam tutejsze piękne tereny :). Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to dajcie znać, może wspólnie odkryjemy jakąś zapomnianą kopalnię srebra ;). A przy okazji fajnie będzie móc wymienić się doświadczeniami i inspiracjami :). Mam rower crossowy, więc w grę wchodzi asfalt i umiarkowany teren. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku :)
ps. ewentualne dłuższe, kilkudniowe trasy z sakwami jak najbardziej na tak :)
« Ostatnia zmiana: 17 Maj 2016, 16:18 Paula »

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.01.2012
Hej hej, do Olkusza mam kawałek, ale możemy się kiedyś ugadać na rowerowanie po Jurze i nie tylko :)

Offline Kobieta Paula

Jasne :) Jak tylko będę organizować jakiś wypad to wrzucę info na forum :) Najbardziej prawdopodobne terminy to weekendy. Ewentualnie pedałuję po pracy, ale tu już ciężej będzie ze zgraniem czasowym, chociaż dni coraz dłuższe :).

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.01.2012
Ok, jakbyś była zainteresowana to z Ramzesem organizujemy w tą sobotę wypad w okolice Jędrzejowa :) Szczegóły na sąsiednim wątku :)

Offline Kobieta Paula

Właśnie sobie zerknęłam na ten wątek, fajny plan :) tylko mam już zaplanowane sobotnie popołudnie. Dzięki za propozycję, będę śledziła propozycje wyjazdów to pewnie kiedyś uda się zgrać ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum