Natalio, Michale, tomzo, Transatlantyku jakich namiotów używacie, że przez kilka dni ich nie suszycie i Wam nie śmierdzi wilgocią, stęchlizną itp.(ja mam ośmiu letniego campusa2 i po dwóch nockach bez suszenia śmierdzi stara szmata do podłogi ) na kilku miesięcznej wycieczce groziłoby to, chyba, zapleśnieniem, sparceniem=rozsypaniem się namiotu,śpiworów też nie suszycie : : :
van, mówisz, że nie zakładałeś tropiku. Czyżby stelaż był mocowany do sypialni, a nie do tropiku?
mój campus tez tak ma, fajna sprawa w takich rejonach jak Pakistan, Indie czy Maroko bo w gorącą noc można rozstawić sama sypialnie, =jest przewiew a 'żadne' muchy, komary czy inne paskudztwa mnie nie dosięgną...no ale to już staruszek jest i na ostatniej wycieczce trochą na głowę kapało
Ja używam namiotu Quechua T2 [...]
Cytat: "van"Ja używam namiotu Quechua T2 [...]Namiot zbiera w internecie same pozytywne opinie. Bardzo mi się on spodobał, a raczej jego cena, ale zauważyłem, że w Decathlonie jest również takie coś:Quechua 2 Seconds II Mógłbym liczyć na poradę czy wybrać ten szybko rozkładany, i z tego co widzę z wbudowanym tropikiem i jakimś dziwnym składaniem (pierwszy raz takie widzę), czy klasyczny i cięższy, prezentowany przez vana ten:Quechua T2 ?
zauważyłem, że w Decathlonie jest również takie coś:Quechua 2 Seconds II
Cytat: "annajot"No chyba, że masz extrawheela voyagera z tą siatką, to może dasz rade Extrawheel Voyager to jest właśnie ten bez tej siatki
No chyba, że masz extrawheela voyagera z tą siatką, to może dasz rade
Nie naśmiewam się - tylko wyjaśniam.
LOL – popularny akronim wyrażenia[1][2]laughing out loud lub laugh out loud[5] (ang. głośno się śmiać) albo też lot of laugh ((ang. mnóstwo śmiechu), używany zazwyczaj w komunikacji internetowej.
Cytat: "boskimm"mój campus tez tak ma, fajna sprawa w takich rejonach jak Pakistan, Indie czy Maroko bo w gorącą noc można rozstawić sama sypialnie, =jest przewiew a 'żadne' muchy, komary czy inne paskudztwa mnie nie dosięgną...no ale to już staruszek jest i na ostatniej wycieczce trochą na głowę kapałogorzej jak się rozstawiasz w permanentnej ulewie - wtedy zyskujesz darmową wejściówke na swój własny basen ja osobiście preferuje z tego względu konstrukcje gdzie maszty idą w tunelach tropiku a sypialnia jest podwieszona wewnątrz (rozstawiamy wszystko na raz, albo tropik jako pierwszy)