Czy ten wypadzik bardziej pasuje do Działu "Wycieczki" czy może do Działu "O kobietach"?
W sakwie wypełnionej po brzegi wylądowały więc suma sumarum: narzędzia, spinki, klucze itp., 2 dętki, pompka, linki do przerzutek i hamulców, klocki hamulcowe, kurtka przeciwdeszczowa, spodnie przeciwdeszczowe, czapka, rękawiczki z długimi palcami, majty, stanik, koszulka z krótkim rękawem, cienka bluza z długim rękawem, krótkie spodenki rowerowe, długie legginsy do spania, wiatrówka, opaska na uszy, kosmetyki, ręcznik, suszarka do włosów (), power bank, kabelek, zapasowa bateria do telefonu, ładowarka, aparat fotograficzny, zimowa kurtka puchowa (), 2 pary skarpet, duża butla kremu do opalania z filtrem [...] lusterko-szczotka do włosów [...]
Starszapani, gratulacje, tu tez (jak u mrr) przeczytałam już relację, uznanie i szacunek za kilometraż i wycieczkę ogólnie oraz za pamięć o tym bo poprawiać makijaż! oraz za bagaż! (suszarka?)
Piękna trasa, brawo!
Oczy zrobiłem, niczym jajka sadzone !!!!
1.Ilością bagazu mi nie zaimponujesz😀2.Gratuluję dystansu, determinacji, i "jaj". 😀
Następnym razem będę o Tobie pamiętać. Polecam się odnośnie dopingowania sesemeskami.