Autor Wątek: R10 - fajne spanie na dziko  (Przeczytany 1310 razy)

Opis: co polecacie?

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
R10 - fajne spanie na dziko
« 24 Maj 2016, 09:20 »
Jest trochę informacji na forum odnośnie tego co warto odwiedzić jadąc klasykiem, czyli R10.
Jednak może ktoś ma jakieś porady / info odnośnie fajnych miejsc w których można przenocować na dziko. Mam na myśli jakieś wiaty / fajne ustronne miejsca nad jeziorkiem (czy inną wodą) itd...
Sami wiecie jak to jest - jak człowiek jedzie to co chwilę mija miejsca typu: "ooo, ale super miejsce na nocleg!", ale jak zbliża się wieczór i się na takie miejsca poluje, to one magicznie znikają zazwyczaj :)
Może więc ktoś coś może polecić?

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Odp: R10 - fajne spanie na dziko
« 24 Maj 2016, 09:29 »
Za dużo pewnie nie pomogę, nie wiem co preferujesz, czego oczekujesz. Dla mnie jadąc wzdłuż Bałtyku, jedynym "magicznym miejscem" jest nocleg na plaży." Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew, wszystko to, w letnie dni... "
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
Odp: R10 - fajne spanie na dziko
« 24 Maj 2016, 09:44 »
nocleg na plaży
No to jest jakby domyślny sposób skoro jedzie się wybrzeżem :), aczkolwiek osobiście nie lubię piasku. No ale nie do końca o to pytałem :)
Chodzi o jakieś zaciszne polanki, ustronne miejscówki, najlepiej nad wodą aby przed spaniem opłukać 4 litery. Czasem można spotkać różnego typu zadaszenia, dzięki którym można odpuścić rozbijanie namiotu itd. Czasem są miejsca gdzie są jakieś ławeczki, miejsca na ognisko a nawet TOITOI'a ostatnio widziałem w jakiejś miejscówce.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum