Autor Wątek: Bory Tucholskie  (Przeczytany 2086 razy)

Offline Mężczyzna Waldic

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 23.01.2010
Odp: Bory Tucholskie
« 6 Cze 2016, 19:28 »
Co do Mecikalu to wiem tyle że będę omijać do końca życia odcinek Kaszubskiej Marszruty do Zapory Mylof - piach po piasty. Ale można to ominąć śmigając z Mecikalu do Brus robiąc  coprawda kółko ale bez piachow.
Można też ominąć jadąc asfaltem po północnym brzegu j.Trzemeszno

Offline Kobieta emonika

• Miasto: Kościerzyna/Kaszuby
  • Na forum od: 26.05.2014
« 6 Cze 2016, 19:56 »
Co do Mecikalu to wiem tyle że będę omijać do końca życia odcinek Kaszubskiej Marszruty do Zapory Mylof - piach po piasty. Ale można to ominąć śmigając z Mecikalu do Brus robiąc  coprawda kółko ale bez piachow.
Można też ominąć jadąc asfaltem po północnym brzegu j.Trzemeszno

No fakt. Nie przyglądałam się mapie dokladnie widocznie, być może dlatego że celem były Brusy z Mecikalu, a w Mecikale był sklep z upragnioną wodą ( jak się okazało.. zamknięty).
"Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność i daje więcej światła"

Offline Mężczyzna maper

• Miasto: Straszyn
  • Na forum od: 15.02.2016
« 6 Cze 2016, 23:42 »
Przeglądam trochę w internecie miejscowości i póki co wytypowałem miejscowości Tleń, Męcikał, Swornegacie, co sądzicie o tych miejscowościach czy nadają się jako bazy wypadowe, a może macie swoje ulubione sprawdzone miejscowości (namiotu nie biorę pod uwagę)?
Z tych trzech stawiałbym na Tleń. Jest tam gdzie pojeździć, Jezioro Żurskie ma swój urok i nie ma tak krytykowanej tutaj Kaszubskiej Marszruty, która dotyczy tylko powiatu chojnickiego.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum