Autor Wątek: Bornholm  (Przeczytany 1718 razy)

Offline Mężczyzna Drominik

• Miasto: Ostrowiec Św.
  • Na forum od: 01.12.2013
Bornholm
« 5 Cze 2016, 09:13 »
Cześć
Wycieczka wstępnie  zaplanowana na wrzesień ale udało się już wcześniej bo w maju. Po wyspie pojeździliśmy we dwóch czyli ja i kolega kasak25 .
O nabijaniu kilometrów nie ma mowy bo tak naprawdę na objechanie wyspy wystarczy jeden dzień więc trasa zaplanowana tak by pojeździć trochę po wyspie i zatrzymać się w każdym ciekawie zapowiadającym się miejscu.
Zapraszam do relacji Bornholm 2016 .

Offline Mężczyzna michal

• Miasto: Skrzynki, Poznań, WLKP
  • Na forum od: 16.04.2014
Odp: Bornholm
« 6 Cze 2016, 10:33 »
Super wyprawa :)

Mógłbyś co nieco napisać i o kosztach?? Noclegi, promy itp...

Pozdrawiam

Michał

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 6 Cze 2016, 11:35 »
Bornholm zawsze spokojny i piękny.
gratulacje.

Offline Mężczyzna Drominik

• Miasto: Ostrowiec Św.
  • Na forum od: 01.12.2013
« 6 Cze 2016, 20:31 »
Super wyprawa :)

Mógłbyś co nieco napisać i o kosztach?? Noclegi, promy itp...

Pozdrawiam

Michał

Staraliśmy się ograniczyć koszty:
Transport do Kołobrzegu i z powrotem (ponad 1100 km)  to około 180 zł na dwóch - transport własny - samochód na gaz :)
Prom - 140 zł w jedną stronę plus rower 25 zł co w sumie daje 330 zł na osobę w obie strony.
Jedzenie kupiliśmy w Polsce myślę że około 30 do 40 złoty na osobę łącznie z jakimiś batonikami.
Na wyspie wydaliśmy niespełna 300 koron co daje jakieś 170 zł na dwie osoby. Kupowaliśmy głównie picie i jakieś banany. Nocleg to 25 koron od osoby plus prysznic 2 korony za minutę co też już ujęte jest w tych 300 koronach. 

Nie liczę co do grosza ale myślę że spokojnie zamknęliśmy się w 500 zł na osobę w całej wycieczce łącznie z kosztami transportu i noclegu.

Bornholm zawsze spokojny i piękny.
gratulacje.

Dzięki

Spokój jak spokój i naprawdę czas płynie tam inaczej ale mnie ujęła inna rzecz. Jeździliśmy po różnych  miejscowościach, lasach, łąkach i podczas całej naszej wyprawy w sumie może naliczyłem że widziałem 5 śmieci. (mam na myśli jakieś papierki rzucone na ziemię)
Pewnie jeszcze mało widziałem ale tam naprawdę jest czysto. 

Tagi: bornholm dania 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum