Cześć,
jakiś czas już zaglądam na forum, więc pora się przedstawić. Mam na imię Marcin, od nie dawna mieszkam w Cieplicach (Jelenia Góra) i trochę włóczę się na rowerze. Na co dzień jeżdżę po górach, ale robię też większe wyprawy i w sumie ich wyczekuję najbardziej. Z dłuższych tras, przejechałem wybrzeże Bałtyku, kilkakrotnie wschód Polski od Roztocza po Suwalszczyznę i trasę wokół Karkonoszy. Najbardziej interesują mnie atrakcje przyrodnicze z racji zainteresowań i zawodu, raczej unikam dużych miast. Nie spieszę się, chłonę świat, wstaję wcześnie i bez napinania jadę cały dzień. Nawet jeśli przystanki na atrakcje, jedzenie czy zdjęcia są co chwila, to udaje się przejechać zazwyczaj około 100 km. Sypiam pod płachtą biwakową lub namiotem, co jakiś czas szukam lepszego lokum aby się przeprać i wypocząć. Szczególnie lubię biwakowanie "po krzakach", z niewielką ilością sprzętu i przy ognisku. Taki to mój sposób podróżowania. Szukam towarzystwa do kręcenia korbami na mniejszych i większych wycieczkach.
Pozdrawiam wszystkich!