Hej, poszukuję osób do wyprawy zawartej w temacie. Urlop zaczynam 30 lipca do 15 lub 21 sierpnia (do ustalenia). Ustaliłem wstępny wyjazd np. Polskim Busem z Wrocławia/Krakowa do Wiednia a powrót z Budapesztu (20 sierpnia jest tam huczne święto z fajerwerkami wieczorkiem) do Wrocławia.
Chciałbym dojechać do Albanii, zobaczyć Zatokę Kotorską, Dubrownik, Ulcyń, Mostar i kilka innych ciekawych miejsc.
Wyjazd raczej niskobudżetowy. Noclegi na dziko (posiadam kuchenkę gazową), ew. co parę dni hostel/couchsurfing żeby poprać, wypocząć. Jedzenie i kosztowanie lokalnych trunków jak najbardziej wchodzi w grę, na tym się nie oszczędza
Jeśli chodzi o deszcz to osobiście mi on nie przeszkadza podczas jazdy, ale z tym się mogę dostosować.
Coś o mnie:
Artur, 22, student, okolice Zielonej Góry. Doświadczenie długoterminowe niewielkie - tygodniowy trip wzdłuż wybrzeża 100-130km dziennie i raczej taki dystans MAKSYMALNY dziennie bym preferował.
Ogólnie uważam się za osobę ugodową i wszystko można dogadać. To jest tylko mój ogólny zarys, raczej wolę spontan, nie lubię dużo planować więc jeśli ktoś chciałby jakoś szczegółowiej taką wyprawę zaplanować to czemu nie.
Również wybrany kierunek nie jest dla mnie wiążący, chętnie wybrałbym się też do Włoch, jeśli ktoś tak jak ja szuka towarzysza to jestem otwarty na propozycje. Jedyną wiążącą dla mnie sprawą jest termin wyjazdu