Autor Wątek: Warmia i Mazury na luzie :)  (Przeczytany 680 razy)

Offline Mężczyzna Adunaphel

• antybajkstat
  • Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 13.06.2010
Warmia i Mazury na luzie :)
« 9 Cze 2016, 19:18 »
Witam serdecznie.
Poszukuję kolegi(ów), bądź koleżanki(ek) do powłóczenia się po Warmii i Mazurach.Wypad ma na celu odstresowawcze pedałowanie wśród jezior i lasów, bez nacisku na przejechane km, czy zwiedzanie konkretnych punktów.
Trasa stosunkowo swobodna,modyfikowalna w drodze, obejmująca przykładowo miejscowości:  Olsztyn, Lidzbark Warmiński,Biskupiec,Mikołajki, Mrągowo, Węgorzewo,Giżycko,Augustów.
Startuje z Gdańska 04/07, przez Malbork, dojazd do Iławy,stamtąd już do Olsztyna.
Dzienny dystans w granicach 80-120 km., zależny od tego kto jedzie i gdzie wypadną postoje. Jedyna rzecz, jaka odpada to przerwy w pedałowaniu na papierosa :D
Zwiedzanie może być fajne, choć jeśli będzie pominięte to nic złego się nie stanie.
Noclegi w namiocie, bądź agroturystycznie - dostosuje się. Jedzenie w barach , knajpkach, restauracjach z uwagi na to że nie gotuje.W lekki deszczyk jedziemy, gdy pada mocniej-stoimy.
Budżet średni w granicach 50-150(luźny strzał) zł dziennie , w tym jedzenie.
Detale :) Imię- Krzysiek, wiek-36
antybajkstat do kwadratu i 0

RDK

• Gość
Odp: Warmia i Mazury na luzie :)
« 9 Cze 2016, 21:10 »

Offline Kobieta Celina

• Miasto: Olsztyn/ Warszawa
  • Na forum od: 20.05.2015
« 22 Cze 2016, 00:46 »
kiedy, kiedy?

dobrze, już widzę 4-15.07:/... akurat zbieram się z Olsztyna do Karpacza w tym czasie, ale jak Karpacz nawali to się odezwę. pozdr
« Ostatnia zmiana: 22 Cze 2016, 00:49 yoshko »

Offline Mężczyzna pawelpodroznik

• Miasto: Gajówka, Pogórze Izerskie
  • Na forum od: 18.04.2014
    • http://www.MagiczneIzery.pl
« 22 Cze 2016, 20:26 »
Ja startuję 9-tego z Gdańska i jadę wzdłuż granicy (mniej więcej), z zachaczeniem o Giżycko i część Mazur, kończąc w Suwałkach 17 lipca. Może gdzieś się spotkamy po drodze :)
--
Rower to moja wielka pasja :) Wszystkich pasjonatów zapraszam na piękne Pogórze Izerskie. Są tu świetne trasy na każdy rodzaj roweru. Dla rowerzystów zawsze znajdę miejsce na namiot i podpowiem moje ulubione szlaki :)

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015
« 24 Cze 2016, 21:10 »
Oj to będzie tłoczno na trasie !  :D Ja pojadę pod prąd ! Koło 10-12 lipca ruszam z Białegostoku przez Augustów do Mikołajek , ale kto wie ...może w trakcie jazdy rower skręci i pojedzie inaczej ? To właśnie jest piękne jechać przed siebie ...

Offline storm

• Miasto: Ożarów Mazowiecki
  • Na forum od: 14.04.2014
« 24 Cze 2016, 21:50 »
Hej
Może się spotkamy na trasie bo ja bym sobie planował przedłużenie tego:
http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=16347.0
Do 10 lipca właśnie na Mazury jakoś ;)

Tzn uścislając marzy mi się zwiedzenie z poziomu ądu Mikołajek Piszu, Gizycka i może Rynu, Orzysza, Przerwanek... :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum