Przy przesiadce w Doha nic nie płacisz.
Cytat: lempi w 11 Cze 2016, 20:19Przy przesiadce w Doha nic nie płacisz.Podejrzewam, że tylko w sytuacji, gdy wszystkie odcinki są na jednym bilecie.
leciałem do Kirgistan i do Kazachstanu Quatarem. lot miałem z Krakowa, KRK - WAW Lot, WAW - Doha - Ałmaty Qatar. Pomocność obsługi na lotnisku dramat, zarezerwowanie bagażu rowerowego przy łączonych lotach z innym przewoźnikiem nie możliwa. Na infolinii karzą zrobić to online, na lotnisku że przez infolinię, online piszę że na lotnisku. Opłata potem od kilograma. Nie polecam.przy jednoodcinkowej podróży pewnie lepiej, bo opłata 250 euro.
Cytat: na_pogorzu_lajkonik w 22 Gru 2023, 13:16leciałem do Kirgistan i do Kazachstanu Quatarem. lot miałem z Krakowa, KRK - WAW Lot, WAW - Doha - Ałmaty Qatar. Pomocność obsługi na lotnisku dramat, zarezerwowanie bagażu rowerowego przy łączonych lotach z innym przewoźnikiem nie możliwa. Na infolinii karzą zrobić to online, na lotnisku że przez infolinię, online piszę że na lotnisku. Opłata potem od kilograma. Nie polecam.przy jednoodcinkowej podróży pewnie lepiej, bo opłata 250 euro.Hej, skąd informacja o opłacie 250€ w qatarze? Na ich stronie jest informacja, że bagaż sportowy wlicza się do limitu bagażu rejestrowanego