Autor Wątek: Mazury - lipiec 2016  (Przeczytany 456 razy)

Offline Kobieta nana

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.06.2016
Mazury - lipiec 2016
« 21 Cze 2016, 20:34 »
Cześć,
szukam osoby/osób chętnych na rowerową wyprawę po Mazurach. Proponowany przeze mnie termin to 15-24 lipca. Wyprawa z budżetem mocno studenckim, a zatem nocleg pod namiotem i nierestauracyjne jedzenie. Dzienny dystans do pokonania oscylowałby między 60 a 90 kilometrami. W przypadku lekkich opadów wsiadam na rower, kiedy jest burza przeczekuję ten czas pod jakimś dachem.
W planie:
- jazda rowerem;
- leżenie w trawie i wpatrywanie się w niebo;
- ogniska;
- kąpiele w jeziorach;
- odpoczynek;
- noclegi w odludnych miejscach.
Zupełnie nie w planie:
- zwiedzanie miast;
- śpieszenie się;
- marudzenie;
- clubbing, alko i inne takie.
Co do trasy: jest do wspólnego ustalenia.

O mnie: mam 22 lata, roweru używam na co dzień do poruszania się po mieście, a w weekendy do małych wypraw pozamiejskich. W zeszłym roku przejechałam polskie wybrzeże i na tym kończy się moje długodystansowe doświadczenie rowerowe. Mazury znam i kocham od lat, ale do tej pory oglądałam je od strony wody.
« Ostatnia zmiana: 21 Cze 2016, 20:47 nana »

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015
Odp: Mazury - lipiec 2016
« 24 Cze 2016, 21:20 »
No i właśnie to jest kwintesencją odpoczynku !  :D zwłaszcza leżenie w trawie i wpatrywanie się w niebo ! Ja bym jeszcze dołożył fotowanie ptaszków , motylków i innych takich  ;D . Niestety tu większość pedałuje po 100+ km dziennie dlatego taka cisza w Twoim zaproszeniu , no i ten brak alko...przecież piwo uzupełnia płyny w organiźmie  :lol:
Do zobaczenia na trasie !

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum