Cytat: R_och w 10 Kwi 2018, 10:33 Przekonał mnie do tego modelu wyciągany worek. Jest to wygodne zwłaszcza w turystyce. Uprząż zostawiasz na rowerze, a zabierasz ze sobą całą resztę w worku. Dla mnie wygoda. Ciekawa koncepcja z tym workiem. Próbowałeś włożyć większy worek? Jestem ciekaw bo ten oryginalny ma 11 litrów ale może dało by się wcisnąć w uprząż np. 14 litrowy. Było by to fajne rozwiązanie stosując dwa worki.
Przekonał mnie do tego modelu wyciągany worek. Jest to wygodne zwłaszcza w turystyce. Uprząż zostawiasz na rowerze, a zabierasz ze sobą całą resztę w worku. Dla mnie wygoda.
Cytat: jendrzych w 12 Mar 2018, 22:11@crustWygląda na kopię wodoszczelnej Apidury. Ciekaw, jak z jakością materiałów.Posiadam od kilku miesięcy. Nie jeżdżona jeszcze lecz przymierzana, pakowana na wszystkie sposoby. Jakość materiałów więcej niż zadowalająca. Ładna, solidnie zrobiona, system mocowania pewny, szerokie mocne rzepy, fajnie się roluje przy skracaniu. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Zobaczymy jak będzie w praktyce.
@crustWygląda na kopię wodoszczelnej Apidury. Ciekaw, jak z jakością materiałów.
Niezła rozpiętość cenowa. 70-142€. Ciekawi mnie w czym one są lepsze od takiego np Rhinowalka za ok 40€?