To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A najlepiej iść piechotą😀Kiedyś idąc z Ustronia do Komańczy widzieliśmy się po 2-3 razy z rowerzystami w tych samych schroniskach. A robilismy 32-39 km/dzień,oni również "pchali" czerwonym.
Przeca Spec od tamtego roku ma coś podobnego. Burra Burra Stabilizer Seatpack toto się zwie i skrzysie.k ma takie cudo. Miał kiedyś napisać o tym systemie Burra Burra ale chyba zapomniał.
Cytat: PABLO w 28 Cze 2018, 22:46Cytat: RS w 28 Cze 2018, 22:14Gdy chcę usztywnić worek w tym miejscu, to wkładam do niego kawałek karimaty, która służy na biwaku za fotel. To się nazywa poddupnik. PABLOAlbo matka (...)
Cytat: RS w 28 Cze 2018, 22:14Gdy chcę usztywnić worek w tym miejscu, to wkładam do niego kawałek karimaty, która służy na biwaku za fotel. To się nazywa poddupnik. PABLO
Gdy chcę usztywnić worek w tym miejscu, to wkładam do niego kawałek karimaty, która służy na biwaku za fotel.
Ciekawe kiedy ktoś w końcu odkryje na nowo klasyczny bagażnik. Prosty, tani, lekki, wytrzymały i bardzo, ale to bardzo uniwersalny. Zobaczycie, to będzie okrycie w bikepackingowym światku.
Idea ideą, a jednak Ortlieb odkrył bagażnik w zeszłym roku i sprzedaje sakwy w swojej bikepackingowej serii i w bikepackingowym kolorze