Tak tak, no właśnie widzę, że możliwości jest sporo. Na kierownicy raczej już nic nie upchnę, bo lemondka mi zajmuje miejsce, pod ukośną rurą też za bardzo miejsca nie mam. Może prędzej jakaś 1,5-litrowa podsiodłówka z miejscem na bidon.
Framebag ma dla mnie tę wadę, że musiałbym zmienić bidon z 750 ml na 500 :/ A wolałbym raczej w drugą stronę. Od końcówki bidonu do ramy mam zaledwie 6 cm :/ Uchwyt jest niepotrzebnie tak wysoko zamocowany i marnuje mi się miejsce.
Ale jednocześnie odsuwa koszyki od ramy. Wg mnie gorsze od pasków Elite, a nawet zwykłych opasek zaciskowych.
Cytat: bartekk w 4 Mar 2019, 11:51Framebag ma dla mnie tę wadę, że musiałbym zmienić bidon z 750 ml na 500 :/ A wolałbym raczej w drugą stronę. Od końcówki bidonu do ramy mam zaledwie 6 cm :/ Uchwyt jest niepotrzebnie tak wysoko zamocowany i marnuje mi się miejsce.Topeak ma teraz w ofercie taki sprytny gadżet, pozwalający obniżyć punkt mocowania koszyka bidonu o 32 mm:https://www.szumgum.com/szyna-mocujaca-koszyk-na-bidon-topeak-alt-position-cage-mounts-2-sztuki.html
/.../ W takich prymitywnych ramach (z grubościennej stali)* /.../
A /.../