Jesienią kupiłem Topek Backloader 15 l. Wykonanie ogólne robi dobre wrażenie. Klamry super (ze sprytną blokadą przeciw luzowaniu się) wiec po dociągnięciu jest dociągnięte i torba nie huśta się na boki. Materiał świetny. Dobrze odszyte. Trafiłem na promocję - 220 zł . Na moim rowerze dobrze się trzyma. Nie ocieram o torbę udami. Co do tego worka wewnątrz to miałem pewne zastrzeżenia co do jego wielkości. Jest trochę mniejszy niż torba i mocno główkowałem - jak się pakować. Z drugiej strony, gdyby był idealnie dopasowany byłby z kolei problem z wepchnięciem spakowanego worka do torby. 15 litrowa torba jest naprawdę duża, czasem nawet za duża.
Kawerna, właśnie dzisiaj dotarła do mnie ta torba. Piszesz, że nie "buja". Pochwal się swoim patentem pakowania. Dzięki i pozdrawiam
Kawerna, właśnie dzisiaj dotarła do mnie ta torba. Piszesz, że nie "buja". Pochwal się swoim patentem pakowania.
Było wyżej. Samuraj od Triglav jest alternatywą jako produkt. Tylko czy dostępny pytaj u źródła.ps. Sam mam w/w Blackburn we wcześniejszej wersji. Jest ok.
Po lekturze i oglądaniu fotek zainspirowało mnie rozwiązanie BLACKBURN OUTPOST SEAT PACK. Wydaje się najbardziej uniwersalne. Czy jest to jedny patent na rynku, czy może wpadło Wam w oko taka idea realizowana również przez inne firmy?