Autor Wątek: Skandynawia 2016  (Przeczytany 527 razy)

Offline Kobieta grubymslowem

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 29.06.2016
Skandynawia 2016
« 29 Cze 2016, 05:36 »
Witajcie.
Właśnie się zarejestrowałam i wiem, że jest to ostatni dzwonek na znalezienie rowerowego kompana (płeć nie jest tu istotna; to tylko forma).
Za około 2 tyg. żegnam swoją pracę by spełnić zwykłe życzenie; "kółko" po krajach na północ od Pl. Litwa, Łotwa, Estonia przejechane..ale nie szkodzi raz jeszcze (ewentualnie jakimkolwiek transportem kołowym do stolicy Est.) Z Tallina do Helsinek, a później jak dusza zażyczy. Każdemu mami się Nord kap; nie szkodzi zahaczyć... ale nie jest on celem samym w sobie.
Jeśli nie martwicie się o najbliższe 3 miesiące to może któreś z Was chciałoby potowarzyszyć? Zawsze to raźniej nocować pod chmurką:)
Na imię mi Justyna, skończyłam 30 lat, mieszkam obecnie w Białymstoku i zdarza mi się być miłą i sympatyczną. Jeśli nie przerazisz się kontaktem @ lub telefonicznym; masz czas to pisz, dzwoń 506 524 899
Do zobaczenia w życiu. jka

Offline Mężczyzna rudy lis

• Miasto: Chorzów
  • Na forum od: 23.05.2014
Odp: Skandynawia 2016
« 3 Lip 2016, 23:04 »
Ja wybieram się do Skandynawii od 16 lipca, ale startuje z Norwegii, wiec pewnie Cię to nie urządza jeśli chcesz zacząć od Helsinek... chyba że nie masz jeszcze sztywno zaplanowanego miejsca startu? ;)

Offline Kobieta grubymslowem

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 29.06.2016
« 3 Lip 2016, 23:53 »
czy sprecyzowałeś swoją trasę poczynając od Norwegii?

Offline Mężczyzna rudy lis

• Miasto: Chorzów
  • Na forum od: 23.05.2014
« 4 Lip 2016, 14:52 »
W dużym skrócie to ruszam z Sandefjord gdzie dostane się samolotem, poźniej kierunek zachodni, chciałbym zobaczyć trochę fiordów, zaliczyć trochę podjazdów w tym drogę Trolli i na koniec odbijam w stronę Szwecji tak by dojechać na samo południe do Ystad skąd promem bede wracał do Polski. Dokładną trasę dopiero opracowuje, w Norwegii jest mnóstwo tuneli i nie wszystkie przejezdne dla rowerzystów...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum