Radzieccy naukowcy odkryli ponoć że bród do 0,5 cm nie jest szkodliwy dla zdrowia
Zdecydowanie polecam zabrać notes i coś do pisania, lub sprzęt który potrafi notes zastąpić.Można wtedy na gorąco tworzyć listy rzeczy przydanych, potrzebnych i zbędnych, na podstawie własnego widzimisię.
poniżej kwoty XY złotych "bonieijush" mimo iż jest to niezgodne z prawem
- worek z jedzeniem, a w nim: 2xLyofood (zupa + drugie), mix owsiankowy (płatki, rodzynki, suszone banany...), miód w tubce, dżem w jednorazówkach, kawa, pół opakowania chrupkiego, żytniego chleba (6 porcji), 4xpowerbar, 4xmusllibar, 4xżele energ., paczka rodzynek w czekoladzie, isostar w tabletkach, 1 opakowanie suszonych cienkich kabanosów: 1.5 kg
paczka tytoniu + fajka + zapałki - 0.10 kgNiezbędnik rowerzysty 😁
Cytat: Krzysiek Sobiecki w 8 Lip 2016, 10:08- worek z jedzeniem, a w nim: 2xLyofood (zupa + drugie), mix owsiankowy (płatki, rodzynki, suszone banany...), miód w tubce, dżem w jednorazówkach, kawa, pół opakowania chrupkiego, żytniego chleba (6 porcji), 4xpowerbar, 4xmusllibar, 4xżele energ., paczka rodzynek w czekoladzie, isostar w tabletkach, 1 opakowanie suszonych cienkich kabanosów: 1.5 kgWyjazd na dwa dni, po Polsce - nie prościej zatrzymać się gdzieś pod sklepem i zjeść na miejscu, zamiast wozić takie stosy jedzenia?
Jesteś tego pewien?Ja się zawsze staram płacić gotówką w mniejszych sklepach, bo płatność kartą sporo kosztuje właścicieli. Poza tym moje zakupy nie trafiają wtedy do baz danych przeróżnych agencji w USA.
Pewnie, że można ... ale nie po to brałem kuchenkę, by stawać pod sklepem, albo rano startować na głodnego ... Kup coś w niedzielę o 6 rano na Słowacji.