Poratujcie jakimiś fachowymi poradami
a tak poza tym, to nie lepiej samemu złożyć rower ? jeśli masz trochę zacięcia żeby poszukać części, to powinno Ci się udać złożyć sporo taniej niż gotowizna......
coś źle linki wkleiłeś bo żaden nie wchodzi (w poprzednim poście były ok)
Cytuja tak poza tym, to nie lepiej samemu złożyć rower ? jeśli masz trochę zacięcia żeby poszukać części, to powinno Ci się udać złożyć sporo taniej niż gotowizna......Nie w tej cenie. Rowery za 5000zł i więcej można składać samemu. Takich za 1500-2000zł na pewno się nie opłaci.
Cytat: "suchyy"Cytuja tak poza tym, to nie lepiej samemu złożyć rower ? jeśli masz trochę zacięcia żeby poszukać części, to powinno Ci się udać złożyć sporo taniej niż gotowizna......Nie w tej cenie. Rowery za 5000zł i więcej można składać samemu. Takich za 1500-2000zł na pewno się nie opłaci.tak też mi kiedyś powiedziano, i kupiłem sobie rower za 3000zł gotowy...... a ostatnio złożyłem za 2000zł rower sporo lepszy od tego za 3k zł....
hej. Ja kupiłam Kelly's Quartz DSC. [...]
Może przepłaciłeś za ten za 3000 ? Jeżeli autor wątku kupi Kellysa to dodatkowo zaoszczędzi 400zł bo jest przeceniony.Jeżeli uważasz, że złożysz za 1600-2000 zł lepszy rower to wypadałoby, żebyś przedstawił jakąś konkretną propozycje...