Autor Wątek: Bałkany/ Mołdawia/ Armenia wrzesień 2016  (Przeczytany 682 razy)

Opis: dwa tygodnie urlopu

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
Cześć  :)
Zaczynam myśleć o tegorocznym urlopie, na początku września udało by mi się wyrwać na około dwa tygodnie wolnego, dokładny termin do dogadania.

-Szukam jednej, dwóch, trzech... osób na wycieczkę w jakieś wschodnie, południowo-wschodnie rejony, Bałkany, Ukraina, Mołdawia,Armenia ... autobusem, samolotem, pociągiem,  do ustalenia, masz jakiś pomysł ? chętnie podejmę temat.

-Mam 22 lata,  za sobą kilka wycieczek krajowych i zagranicznych jeździłem  z sakwami po Rumuni i Gruzji, coś tam widziałem, trochę kilometrów przejechałem, rower w użyciu na co dzień.

-Dystans dzienne w granicach 20 do 100 km, w zależności od pogody, terenu i samopoczucia, tempo wycieczkowe. Raczej drogi lokalne, teren jak najbardziej.

- Jedzenie to co się kupi i ugotuję, czasem jakaś knajpa czy restauracja.

-Noclegi pod namiotem, jak się trafi to jakiś hotelik bądź na gospodarza, wszystko układa się samo w trakcie  wycieczki.

Zachęcam do kontaktu, na pewno się dogadamy.
 Pozdrawiam Paweł

Offline Mężczyzna Mateorm

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.07.2016
Witam, też jestem zaiteresowany szczególnie Armenią, gdyż moja dziewczyna jest Ormianką I chciałbym zwiedzić ten kraj na czterech kołach. Jestem ze Śląska. 22 lata. Mateusz. Proszę o kontakt

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
Cześć , na czterech kołach? Mój rower ma tylko dwa  :D

Offline Mężczyzna Mateorm

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.07.2016
Ha ha ! Chyba miałem gorszy dzień jak pisałem tego posta. Nie mniej jednak podtrzymuje swoją chęć wyjazdu do Kaukazu, np. za rok w okresie wakacyjnym. Jeżeli mógłbyś mi udzielić jakichś rad jezeli chodzi o Kaukaz i jak zaplanować taki wyjazd, proszę o kontakt :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum