Zastanawiam się nad Conti Gatorskin, czy oprócz kolegi pajak ma ktoś jakieś doświadczenia?
Ja na Continental Gatorskin 700x28 przejechałem TCR, później BBTour i kilka kolejnych kkm dotychczas bez żadnego przebicia. Mam wersję zwijaną.
Cytat: mxdanish w 2 Mar 2017, 09:38Zastanawiam się nad Conti Gatorskin, czy oprócz kolegi pajak ma ktoś jakieś doświadczenia?Ja na Continental Gatorskin 700x28 przejechałem TCR, później BBTour i kilka kolejnych kkm dotychczas bez żadnego przebicia. Mam wersję zwijaną.
Zdarzało Ci się męczyć jakieś bardzo złe asfalty lub szutry? Czy raczej to były dobrej jakości nawierzchnie?
Miałem dylemat pomiędzy Durano Plus, a Gatorskinem właśnie.
Można wiedzieć gdzie się zaopatrujecie? Przy zakupie swoich Conti GP 4 Season też rozważałem taką opcję ale nigdzie taniej niż w PL nie znalazłem...
Kupiłem "za kanałem" zwijane Continentale Gatorskiny 700x28 mm. Z transportem taniej niż w PL.
Cytat: skrzysie.k w 8 Mar 2017, 13:00Kupiłem "za kanałem" zwijane Continentale Gatorskiny 700x28 mm. Z transportem taniej niż w PL.... zmieści się w szosową ramę ...widelec to raczej bez problemu a tył ? jarek
... zmieści się w szosową ramę ...widelec to raczej bez problemu a tył ? jarek
Kupiłem do AWOLa a ten mieści opony od 26 mm do 50 mm 😊 Koledzy kupowali do szos i cx-ów. Popytaj Rolfa, kawerny, Lunatyka. ...