Autor Wątek: Transcontinental race 2016 - przebieg na żywo  (Przeczytany 43923 razy)

RDK

• Gość
Każdy może jeść jak chce. Nie czyni to ludźmi lepszymi czy gorszymi ;)

Offline Mężczyzna vuki

• Miasto: Rawicz
  • Na forum od: 16.04.2014
Panowie R i W, na razie było fajnie. Nie psujcie tego.
MiRowerDajePower

Offline Mężczyzna altharr

• Użytkownik forum
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 03.09.2013
Kibicowałem wszystkim naszym zawodnikom. Śledziłem codziennie relacje a teraz zastanawiam się co się stało, że po udanej w sumie imprezie z kilku długich postów widać jak jeden Pan dosrywa drugiemu bo ten jeden jadł lepiej i jeszcze się tym chwalił. WTF?!?
« Ostatnia zmiana: 16 Sie 2016, 16:32 altharr »

Online Mężczyzna Ricardo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.05.2011
to już to czy jem na ceracie czy obrusie nie ma wpływu na jakość potrawy
Ja uważam że człowiek je także oczami, więc ten przysłowiowy obrus jest to jednak istotny element całości. Pojęcia zdrowo i McDonalds nie występują obok siebie w żadnej sytuacji. Lubię ten dreszczyk emocji w kraju gdzie nie mogę się dogadać i zamawiam potrawę z karty na chybił trafił, zawsze to lepsze od śmieciowego jedzenia o znanym smaku.
Tylko to są pojedyncze przypadki.
Dobrze jest być w elicie.
Nie byliśmy, ale to nie ma znaczenia
Moim zdaniem skoro nie byliście nic jeść, to ma znaczenie bo trochę zalatuje podejściem psa ogrodnika, sam nie zje i drugiemu nie da.

Offline Mężczyzna Alek

• Miasto: Dublin
  • Na forum od: 28.02.2013
    • aleknowak.net
Wilk, obejrzyj sobie Ratatouille, taki film o szczurku. Piekny film. Sam nie jestem jakims radykalnym smakoszem, z niejednego pieca chleb jadłem w sensie kulinarnym, potrafię docenić zarówno dobry fastfood jak i wyrafinowaną potrawę. Ale to co serwują w MacD próbowałem trzy razy, w tym dwa po cięższym spożyciu płynów, i nigdy mi ANI TROCHE nie smakowalo. Za kazdym razem oszukiwalem sie ze to moze jakies okolicznosci, ale umowmy sie - poza kaloriami nie widze w tym pseudojedzeniu nic.

Offline Ma_rysia

• eko groszek
  • Miasto: Golina
  • Na forum od: 05.04.2009
...a teraz zastanawiam się co się stało, że po udanej w sumie imprezie z kilku długich postów widać jak jeden Pan dosrywa drugiemu ...

Ja też.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Bo zawsze jedna racja musi być mojsza. :-)

• Użytkownik forum
Mnie wychowano tak, że gdy mam coś do wyjaśnienia z kolegą to zalatwiamy to w 4 oczy a nie przed całą klasą.

Offline Kobieta Magia

• Użytkownik forum
  • Miasto: Strzelce Opolskie
  • Na forum od: 17.03.2014
    • Magia
Niesmak.

• Użytkownik forum
I bardzo dobrze, że piszesz szczerze. Niewielu ma odwagę mieć inne zdanie w towarzystwie wzajemnej adoracji.

W moim odczuciu natomiast zupełnie niepotrzebne jest publicznie okładanie się po głowach.

Zrobiliście kawał pięknej rowerowej roboty. Nie wiem jak innym ale mnie dało mnostwo dobrych emocji obserwowanie jak pokonujecie kolejne trudnosci i szczęśliwie docieracie na metę z dobrymi wynikami. To jest dla mnie prawdziwa kwintesencja rywalizacji sportowej a to co było złe między Wami chyba lepiej żebyście wyjaśnili między sobą.

Pozdrowienia

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Piękna walka hedonisty z ascetykiem, ja się wciągnęłam :) W dodatku prowadzona na przyzwoitym poziomie językowym, nie kończcie panowie, jest super!
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna furman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 02.09.2010
    • http://www.szybkitowar.pl
E tam - frytki mają dobre, kawa tez, lody super. Wieśmaki są mniam mniam...i takie fajne wrapy śniadaniowe z jajecznicą pycha.
Na Maca taka trochę nagonka jest, obawiam się, że sporo ludków gorsze żarcie sobie robi w domciu.
Rowery i kobiety to moje podniety
Podjazdy i dziewczyny to moje dyscypliny

Offline Mężczyzna łoli-eco

• Miasto: górki małe
  • Na forum od: 03.04.2014
kiedys przekonany byłem ze najwaznejsza rzecza jest wyrazic siebie , teraz juz wiem ze najwieksza sztuka jest zachowac milczenie

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
Zmieniając nieco temat. Chłopaki, napiszcie, jak się sprawowały rowery. Nie zauważyłem w relacji nic o awariach. Ile razy smarowaliście łańcuch?  ;D

Marek

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog

Z przymrużeniem oka :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....