Mam 1 ew. 2 wolne miejsca (przednie podwójne siedzenie) na wyjazd na/z rowerami w góry Izerskie, chcemy pojeździć po "singieltrakach"
• Spider, 38 lat,
• Warszawa - Świeradów Zdrój - Warszawa
• 13-15.08 (wyjazd z Warszawy ok. północy z piątku 12.08 na sobotę)
• planowany średni dystans dzienny... ciężko powiedzieć jakie będą dystanse, bo to zależy ile damy rade zrobić każdego dnia i ile wtedy zostanie na następny
prawdopodobnie będą 2 grupy jeśli chodzi o dystans/zaawansowanie i jedną (słabszą) poprowadzę ja, drugą kolega, który już tam jeździł i ma większe doświadczenie na tych trasach
• rodzaje noclegów - kwatera/pensjonat
• sposób wyżywienia - B&B + pozostałe posiłki w trasie lub po powrocie w Świeradowie
• przybliżony budżet wyprawy na jedną osobę - 400+
• priorytety/ sposób spędzania czasu - jedziemy tam głównie po to, żeby jak najwięcej pojeździć, ale na integracyjne spotkania wieczorne na pewno będzie czas
natomiast zwiedzania zabytków, miasta itp. raczej nie przewiduję (poza tym co zobaczymy przy okazji)
• podejście do deszczu - w przypadku deszczu każdy decyduje za siebie, ja jadę dalej
• preferowane drogi - głównie single truck, czyli jedno-kierunkowe trasy rowerowe, specjalnie przygotowane pod rowerzystów
W przypadku pytań - pytajcie
Pozdrawiam,
Spdier