Autor Wątek: Izery w długi weekend sierpniowy, single truck, Polska-Czechy  (Przeczytany 423 razy)

Offline Mężczyzna SpiderPrzedstawia

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.07.2016
Mam 1 ew. 2 wolne miejsca (przednie podwójne siedzenie) na wyjazd na/z rowerami w góry Izerskie, chcemy pojeździć po "singieltrakach" :)

• Spider, 38 lat,
• Warszawa - Świeradów Zdrój - Warszawa
• 13-15.08 (wyjazd z Warszawy ok. północy z piątku 12.08 na sobotę)
• planowany średni dystans dzienny... ciężko powiedzieć jakie będą dystanse, bo to zależy ile damy rade zrobić każdego dnia i ile wtedy zostanie na następny :)
prawdopodobnie będą 2 grupy jeśli chodzi o dystans/zaawansowanie i jedną (słabszą) poprowadzę ja, drugą kolega, który już tam jeździł i ma większe doświadczenie na tych trasach
• rodzaje noclegów - kwatera/pensjonat
• sposób wyżywienia - B&B + pozostałe posiłki w trasie lub po powrocie w Świeradowie :)
• przybliżony budżet wyprawy na jedną osobę - 400+
• priorytety/ sposób spędzania czasu - jedziemy tam głównie po to, żeby jak najwięcej pojeździć, ale na integracyjne spotkania wieczorne na pewno będzie czas :)
natomiast zwiedzania zabytków, miasta itp. raczej nie przewiduję (poza tym co zobaczymy przy okazji)
• podejście do deszczu - w przypadku deszczu każdy decyduje za siebie, ja jadę dalej :D
• preferowane drogi - głównie single truck, czyli jedno-kierunkowe trasy rowerowe, specjalnie przygotowane pod rowerzystów :)

W przypadku pytań - pytajcie :)

Pozdrawiam,
Spdier

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum