Autor Wątek: Trzydniowy odpoczynek od miasta na Warmii - 20-22 sierpnia  (Przeczytany 426 razy)

Offline Mężczyzna Dawid_2248

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.11.2011
    • Moja galeria Picasa
Witajcie przyjaciele!

Okazało się, że mam do zagospodarowania kilka ostatnich dni sierpnia, toteż zarysował się pomysł spędzenia ich na wyprawie rowerowej :) Szukam kompana lub kompanki mniej więcej w moim wieku do wspólnego przemierzania spokojnych rubieży północno-wschodniej ściany Polski.

Główny cel: Odpocząć od miasta, odwiedzić dzikie, zupełnie nieskomercjalizowane tereny (dlatego nie chcę jechać na Mazury), odwiedzić przygraniczne przysiółki, które Bóg opuścił, całodniową tułaczkę przypieczętować wieczornym piwem i rozmową :) Tylko nie zwiedzajmy zamku w Malborku, bo to bite pół dnia, a pewnie każdy tam był na zielonej szkole albo innej wycieczce w dzieciństwie ;)

Trasa, wyrysowana na szybko: https://www.bikemap.net/pl/route/3711788-trasa-sierpien-2016/

Oczywiście jej przebieg jest orientacyjny, możliwy do zmiany w przypadku wyhaczenia ciekawych atrakcji turystycznych bądź urokliwego jeziorka po trasie ;) Miejsce zakończenia (Olsztyn) też umowne, zależy mi tylko aby z miejsca mety były jakieś sensowne połączenia kolejowe. Równie dobrze może być np. Giżycko. Nocleg w namiocie (mam), żywić się można w jakichś lokalnych gastronomiach, ew. mogę wziąć kuchenkę. Wszystko jest do dogadania.

Termin: przedłużony weekend, czyli 20-22 sierpnia 2016. W razie potrzeby 19-go już po godz. 14 jestem wolny i gotowy do wyjazdu.

Coś o mnie: Wesoły i ugodowy człowiek, wygadany przy bliższym poznaniu :) Nie szukam problemów tam gdzie ich nie ma, szczególnie na wakacjach. Szukam towarzystwa, bo nie lubię podróżować samemu, smutno tak :)

Kontakt przez priv lub mail: dawbialo1@op.pl

Zapraszam serdecznie!
www.gdzielosponiesie.pl

"Podróże to jedyna rzecz, na którą wydajemy pieniądze, a stajemy się bogatsi"

Offline Kobieta Agnieszka

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.04.2013
a może teraz w weekend?
To, że jakaś linia tramwajowa w Wawie nie będzie miała 100% składów będzie niezauważalne... :)
Liczone od: maj 2013

Offline Mężczyzna Dawid_2248

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.11.2011
    • Moja galeria Picasa
Heheh, niestety będzie zauważalne, nie znasz podejścia roszczeniowych warszawiaków :D poza tym mam wesele w niedzielę.
www.gdzielosponiesie.pl

"Podróże to jedyna rzecz, na którą wydajemy pieniądze, a stajemy się bogatsi"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum