Autor Wątek: Rowerem do Francji (Sarreguemines, Nancy, Metz)  (Przeczytany 815 razy)

Offline Mężczyzna And51

• Miasto: Włoszczowa
  • Na forum od: 28.07.2016
Planuję wyprawę rowerową do Nancy przez Niemcy we wrześniu. Termin rozpoczęcia i zakończenia do uzgodnienia z osobą zainteresowaną. Trasę i miejsca noclegów mam już opracowane ale pozostawiam do uzgodnienia. Dzienny przejazd 80 - 120 km. Wiek i płeć: nie ma znaczenia.
Zapraszam. Andrzej

Offline Mężczyzna krzychs4

• Miasto: Olsztyn
  • Na forum od: 15.01.2010
    • http://picasaweb.google.fr/home?rls=ig&hl=fr&tab=wq
Witaj,
Mam w planach ruszyć do Francji na rowerze, niestety termin wrześniowy odpada bo jadę na winobranie do Macon.
Może troszkę póżniej?
Pozdrawiam
Krzysztof

Offline Mężczyzna And51

• Miasto: Włoszczowa
  • Na forum od: 28.07.2016
Witaj Krzysztof. Nie mam sztywnego terminu wyjazdu i nie wiążą mnie ograniczenia czasowe. Domyślam się, że rowerem możesz jechać przez miejscowość Gray lub Gy, leżących na szlakach rowerowych. Ale co ja mogę się domyślać.
Napisz kiedy i skąd wyjeżdżasz rowerem i jakimi drogami chcesz jechać, jakie planujesz dzienne przebiegi i czy jesteś zainteresowany jechać z osobą starszą od siebie?
Dla ułatwienia kontaktu podaję mój nr telefonu: 606 643 964.  Wyślij smsa to oddzwonię   Pozdrawiam. Andrzej                                 

Offline Kobieta MartaSominka

• Miasto: katowice
  • Na forum od: 12.06.2015
Witam a modyfikacj w postaci:październiku na ok 3 tyg, start we Francji (do Francji transport) i powrót z Portugalii? Wchodzi w grę? :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum