OK, tylko musisz nas zawiadomić że na rowerze wykorkowałeś
Cytat: martink w 30 Sie 2016, 08:38Wax - arytmia. Mam tak samo i jestem zdiagnozowany. Idź do lekarzaŁo matko, nie strasz. Serio? Przejdę się kiedyś, a nuż... (o ile to to:) da się z tym żyć?
Wax - arytmia. Mam tak samo i jestem zdiagnozowany. Idź do lekarza
A swoją drogą uwielbiam reakcję internistów gdy widzą tętno ok. 46 na minutę. Najpierw sprawdzają czy urządzenie się nie zepsuło a potem pada pytanie: "Pan dobrze się czuje !?"
U nas w klubie PTTK jeden już na rowerze wykorkował w czasie kilkudniowej wycieczki. Jechał, nagle zjechał do rowu i tyle go było. Był nowy i wszyscy wiedzieli tylko jak ma na imię, a że zapomniał dokumentów to nawet nie było wiadomo kto umarł.Zabawnie było że ho ho
Wykorkować to dużo prędzej można od lekarzy niż od roweru
Dlatego jak już z czymś macie problemy to warto też czasem spytać Wujka Google co to może być i jakie mogą być konsekwencje nie/leczenia.
Cytat: storm w 30 Sie 2016, 22:38Dlatego jak już z czymś macie problemy to warto też czasem spytać Wujka Google co to może być i jakie mogą być konsekwencje nie/leczenia.A tak, to jest dobry pomysł. Google mówi: albo jesteś w ciąży, albo masz raka.W moim przypadku nie wiem, co gorsze.