zamiast grać na komputerze jako nastolatek trzeba było się ruszać
Cytat: storm w 30 Sie 2016, 22:38Dlatego jak już z czymś macie problemy to warto też czasem spytać Wujka Google co to może być i jakie mogą być konsekwencje nie/leczenia.A tak, to jest dobry pomysł. Google mówi: albo jesteś w ciąży, albo masz raka.W moim przypadku nie wiem, co gorsze.
Dlatego jak już z czymś macie problemy to warto też czasem spytać Wujka Google co to może być i jakie mogą być konsekwencje nie/leczenia.
Cytat: vooy.maciej w 31 Sie 2016, 10:41zamiast grać na komputerze jako nastolatek trzeba było się ruszać Daleki jest od tezy Wilka, choćby dlatego że znam przypadki gdy ultra zawodnicy po prostu umierali nagle.Ja nie postuluję tu rezygnacji ze służby zdrowia i leczenia się samemu, ale daleko idącej wątpliwości w lekarską nieomylność. A w przypadku urazów kolarskich tym większe to ma znaczenie; moje próby leczenia u lekarzy urazów kolarskich to był śmiech na sali - czysta rutyna, dużo zmarnowanego czasu i pieniędzy. Trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że medycyna to nie jest nauka ścisła, jest oczywiście wiele badań z którymi nie ma dyskusji, ale bardzo wiele zależy od fachowości konkretnego lekarza i przede wszystkim jego doświadczenia, błędnych diagnoz są tysiące.
zamiast grać na komputerze jako nastolatek trzeba było się ruszać Daleki jest od tezy Wilka, choćby dlatego że znam przypadki gdy ultra zawodnicy po prostu umierali nagle.
Dokładnie tak. Tutaj z Wilkiem się zgadzam. Sam przez ostatnie kilka lat nauczyłem się dokładnie patrzeć lekarzykom na ich rączki. A rączki i oczka mają oni bardzo kulawe i niewidome.Powiem nawet, że patrząc jak oni diagnozują optuję za wprowadzeniem obowiązkowego kursu programowania na studiach medycznych. To ich nauczy myślenia i analizowania znacznie bardziej i lepiej niż setki przeczytanych i wkutych książek na pamięć, które zapomną rok po ukończeniu studiów.
w wieku 21lat powinienem kręcić kilometry u Belzebuba
Aż korci zapytać jakie ty masz wykształcenie
Moje wykształcenie nie ma nic do rzeczy. Umiem czytać ze zrozumieniem
Chyba przeżyłem coś takiego jak bóle międzyżebrowe. Objawem było ostre kłucie w okolicach serca. Kłucie tak mocne że zamykałem oczy i zaciskałem zęby.
Skąd się pojawiły te bóle?? trudno powiedzieć ale obstawiałbym długotrwały (kilkanaście/dziesiąt dni) mocny stres.