A jakich aplikacji używacie do nawigacji? Od dawna korzystałem z Nokia Here Maps, ale chyba przestały działać offline (?), i muszę sobie coś nowego znaleźć...
Im dłużej czytam o Garminach, tym bardziej dochodzę do wniosku, że wybór konkretnego urządzenia, to przyjęcie z dobrem inwentarza całej serii dziwactw, jakich one dostarczają. Trochę to frustrujące, bo wydaje się masę kasy, a niektóre problemy z Garminami, są na poziomie dyskontowych badziewi elektronicznych: a to map nie widzi, a to za dużo punktów w śladzie, a to kabel nie łączy, a to zalicza kompletną zwiechę po aktualizacji ...
Problem polega na tym, że nie masz urządzenia z funkcjonalnością Garmina w dyskontowej cenie. Przynajmniej ja nie znalazłem takich.
Cytat: tomek w 15 Wrz 2016, 11:05Problem polega na tym, że nie masz urządzenia z funkcjonalnością Garmina w dyskontowej cenie. Przynajmniej ja nie znalazłem takich.Tomku, co do tego pełna zgoda ... chodziło mi jedynie, o barwne uwypuklenie ogólnie znanych bolączek ;-)
A w czym tu jest gorszy Garmin? To tylko zależy jak dokładną masz bazę POI w mapie. Jak jest dobra to jest to równie wygodne jak w telefonie.
W tym, że muszę ją mieć:) Mając smartfon nawet bez "specjalnych" turystycznych/rowerowych aplikacji, odpalam internet i jadę