Autor Wątek: Jak nie wydać na Garmina  (Przeczytany 789 razy)

Offline Mężczyzna gkeb

• Miasto: Kórnik
  • Na forum od: 11.08.2016
Jak nie wydać na Garmina
« 29 Wrz 2016, 15:05 »
Tytuł zaczerpnięty ze znalezionego wpisu na blogu. Koncepcja wydaje się ciekawa, choć może trochę bardziej skomplikowana. Bloger zainwestował w stary telefon xperia X8 z wbudowanym ANT+ z którym sparowane były czujniki. Poniżej link:
http://53x11.pl/jak-nie-wydac-1000zl-na-garmina/
I w związku z tym pytanie od razu mam. Nie wiem do jakiego Garmina to porównywał, a temat takich nawigacji jest dla mnie obecnie obcy, to jestem ciekaw ile może kosztować tania ale dobra nawigacja turystyczna/rowerowa? Czy do każdej można podpiąć zewnętrzne czujniki? Tak przyszłościowo patrzę :) Jest Garmin, chyba Mio też ma coś w ofercie z tego typu urządzeń.

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
Odp: Jak nie wydać na Garmina
« 29 Wrz 2016, 15:42 »
Tytuł zaczerpnięty ze znalezionego wpisu na blogu. Koncepcja wydaje się ciekawa, choć może trochę bardziej skomplikowana. Bloger zainwestował w stary telefon xperia X8...

Chyba był tu już ten temat poruszany
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Jak nie wydać na Garmina
« 29 Wrz 2016, 20:25 »
Google nie gryzie, zamykam.

Tak serio, to Garmin robi wszystko żeby konieczne było posiadanie innego odbiornika do turystyki, a innego do treningów.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna gkeb

• Miasto: Kórnik
  • Na forum od: 11.08.2016

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum