Autor Wątek: Przy granicy przez Słowację i Czechy rower szosowy.  (Przeczytany 1793 razy)

Offline Mężczyzna rybadigital

• 2021 MRDP ukończyciel
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 30.09.2016
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi , czyli generalnie startuję jednak po słowackiej stronie w Medzilaborce meta w Polsce -Leśna -Zamek Czocha i rozpoczynam układanie kursu , o szczegółach będę informował , start zaplanowany jest w Boże Ciało 2017 r.

• 2021 MRDP ukończyciel
Tak , 54 h , trasa była lekko modyfikowana przeze mnie , ale nie była łatwiejsza przez to , po Bieszczadzkim odcinku nie pojechałem w kierunku N.Żmigród tylko na Krempną i przez Słowację wróciłem na trase , po trasie zboczyłem na Przechybę (+ 1.5 h jak nic) , początek Sudetów był modyfikowany słowackimi odcinkami , i metę ustaliłem nie w Świeradowie a po najkrótszej możliwej  linii dojazdu na "końcu świata" czyli w Bogatyni , i tak wyszło te 1180 km w opcji totalne solo w 54 h. Myślę ,że jest potencjał i warunki na ok.48 więc w 2019 drżyjcie Ultrakolarz i inni faworyci  ;D  .Słowacko-czeską epopeję 2017 chcę potraktować mocno treningowo i zaliczyć po drodze wszystkie możliwe szczyty HC więc może być dłużej , poza tym po pierwszych ułożeniach trasy i kilometrów będzie więcej .. jak będzie zobaczymy...

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Masz jakiś ślad z tej zmodyfikowanej trasy GMRDP?
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

• 2021 MRDP ukończyciel
no niestety przeceniłem możliwości energetyczne moich garminów i smartfonów i trasę mierzyłem do końca  niezawodną rowerową sigmą. Ale od przyszłego sezonu już więcej powerbanków w schowkach niż dętek  ;D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum