Leci przez Łowicz omijając Radom.Lepsza będzie?
Gminy Łowicz jeszcze nie zaliczyłem :-)
Cytat: memorek w 9 Wrz 2017, 16:28Gminy Łowicz jeszcze nie zaliczyłem :-)Na MPP możesz. Dla mnie to wzorzec nudy
Zatem wolniejsi zawodnicy mają zapewnione 3 noce na trasie. Dokładnie to, przed czym przestrzegał Tomek.
CytujCytat: emes w Dzisiaj o 16:44Cytuj Cytat: memorek w Dzisiaj o 16:28 Gminy Łowicz jeszcze nie zaliczyłem :-) Na MPP możesz. Dla mnie to wzorzec nudy Nie doceniasz potencjału gmin okołołowickich. Przejedź trójkąt gmin Bedlno-Chąśno-Kiernozia to pogadamy o wzorcu nudy i o tym jak ciekawa przy nich jest gmina Łowicz
Cytat: emes w Dzisiaj o 16:44Cytuj Cytat: memorek w Dzisiaj o 16:28 Gminy Łowicz jeszcze nie zaliczyłem :-) Na MPP możesz. Dla mnie to wzorzec nudy
Cytat: memorek w Dzisiaj o 16:28 Gminy Łowicz jeszcze nie zaliczyłem :-)
Gmina Solec-Zdrój
Nie ma co bić piany o trasę, już po śliwkach, teraz to albo ktoś jedzie albo nie.Co do trzech nocy to w formularzu zgłoszeniowym jest pytanie czy chce się startować w piątek wieczorem (wtedy limit 70h) czy sobota rano (limit 60h).
Mnie ta zmiana nie rzuca na kolana. Nadal za dużo krajówek jak dla mnie.
Cytat: vuki w 9 Wrz 2017, 20:09Nie ma co bić piany o trasę, już po śliwkach, teraz to albo ktoś jedzie albo nie.Oczywiście, ja widzę szklankę do połowy pełną Przy odrobinie dobrej woli i szczęścia da się w przyszłym roku zrobić BBT bez brania urlopu
Nie ma co bić piany o trasę, już po śliwkach, teraz to albo ktoś jedzie albo nie.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Może więc zgłosić Robertowi oficjalny wniosek o korektę trasy ? Od Radomia można pojechać na Wierzbicę, Starachowice, Nową Słupię i Staszów. Asfalty doskonałe (za wyjątkiem 300 metrów w samej Wierzbicy), ruch w porównaniu do dziewiątki niewielki, jedyne większe miasto do Starachowice , które nawigacyjnie jest proste jak drut. Trzeba by przenieść jeden punkt kontrolny (w Iłży). Co do nowego Pk można by ewentualnie wejść w kontakt z Prezydentem Starachowic który jest bardzo pozytywnie nastawiony do wszelkich inicjatyw społecznych.