Zapisany i zaplacony. Tylko nie do końca wiem, czy tegoroczny tdp daje klasyfikację? Czy muszę nową zrobic za rok?
Tylko nie do końca wiem, czy tegoroczny tdp daje klasyfikację? Czy muszę nową zrobic za rok?
Lista imprez kwalifikacyjnych do BBT 2018:(...)Tour de Pomorze 700km (ukończenie edycji 2017 w limicie czasu podanym przez organizatora)
Cytat: Księgowy w 19 Wrz 2017, 21:18Tylko nie do końca wiem, czy tegoroczny tdp daje klasyfikację? Czy muszę nową zrobic za rok?Następny TdP dopiero w 2019 :-)Na szczęście tu:http://1008.pl/kwalifikacje/stoi napisane:CytujLista imprez kwalifikacyjnych do BBT 2018:(...)Tour de Pomorze 700km (ukończenie edycji 2017 w limicie czasu podanym przez organizatora)Marek
Cześć,Na jakiej zasadzie działa opcja "skorzystanie z torby (PRZEPAK)" na punkcie 04. PK Bydgoszcz (306km)Pozdr, zuki
Cytat: zukikiziu w 27 Wrz 2017, 20:24Cześć,Na jakiej zasadzie działa opcja "skorzystanie z torby (PRZEPAK)" na punkcie 04. PK Bydgoszcz (306km)Pozdr, zukiPakujesz na starcie to z czego chcesz skorzystać w Bydgoszczy.
Dzięki @Marek_lbn, @4gotten i @transatlantyk za szybką odpowiedź. Leci więc kolejne pytanie związane z waszymi odpowiedziami. Ta torba jedzie aż do samych Ustrzyk? Pozdr, zuki
Torba jest tylko jedna.