Cytat: login w 6 Sty 2018, 23:58wszystko zajęte?Większość. Ja dopiero w piątym miejscu znalazłem.
wszystko zajęte?
Ewentualnie o MPP zamiast
Mysle, ze ja będę mial do odsprzedania 2 miejscowki w Ustrzykach Górnych.
Ja dzwoniłem w zeszłym tygodniu w kilka miejsc. I nic, null, zero. Powoli zaczynam myśleć o dodatkowych km na nocleg po wszystkim. Ewentualnie o MPP zamiast
Niestety zdecydowanie za duży moloch się z BBT robi. Przyjmowanie 300-400 osób na wyścig kończący się w miejscu, gdzie nie ma tylu miejsc noclegowych to kiepściutkie rozwiązanie, a i na atmosferę też pozytywnie nie wpływa. MPP jest sporo ciekawszą alternatywą, pozbawioną wielu minusów BBT - głównych dróg, za dużej ilości startujących i wysokiego wpisowego, skala wyzwania sportowego też większa, bo to impreza zauważalnie trudniejsza od BBT.
Te minusy wynikające z masowości było już widać na zeszłej edycji, ileś osób oszukujących i jadących ze wsparciem samochodu, coś co wcześniej było bardzo rzadkie.
Cytat: Wilk w 21 Lut 2018, 11:14Niestety zdecydowanie za duży moloch się z BBT robi. Przyjmowanie 300-400 osób na wyścig kończący się w miejscu, gdzie nie ma tylu miejsc noclegowych to kiepściutkie rozwiązanie, a i na atmosferę też pozytywnie nie wpływa. MPP jest sporo ciekawszą alternatywą, pozbawioną wielu minusów BBT - głównych dróg, za dużej ilości startujących i wysokiego wpisowego, skala wyzwania sportowego też większa, bo to impreza zauważalnie trudniejsza od BBT.Akurat jadę tę edycję i w sumie będzie to jedyna, w jakiej wezmę udział, bo jadę "dla zasady".
nie zapomnij, że najpierw trzeba "zrobić" kwalifikację...