Reakcja organizatora z wprowadzeniem kategorii zmotoryzowanej jest moim zdaniem słuszna, jednakże ostatecznie i tak wszystko determinuje czynnik ludzkiej uczciwości. O to mi bardziej chodzi, niż o rewizję wyników maratonu sprzed 1,5 roku czy napiętnowanie ludzi wątpliwej moralności
Masz rację. Ja nie potrafię tylko zrozumieć jak można się cieszyć, mieć satysfakcję z miejsca w TOP10, czy w ogóle z dojechania do mety jeżeli grało się nie fair. Przecież to oszukiwanie samego siebie... Ale to już temat na inną dyskusję.
Cytat: czerkaw w 20 Lut 2018, 22:04Mysle, ze ja będę mial do odsprzedania 2 miejscowki w Ustrzykach Górnych.Nie jedziecie?
Mysle, ze ja będę mial do odsprzedania 2 miejscowki w Ustrzykach Górnych.
Ja się ciągle biję z myślami ....
Zapłać wpisowe to Ci przejdzie
Pomroczność ciemna mnie dopadła. Pisałem z głowy.Fatycznie do 15 kwietnia i 560 zł.Przepraszam za pomyłkę.
Cytat: vuki w 27 Lut 2018, 22:48Pomroczność ciemna mnie dopadła. Pisałem z głowy.Fatycznie do 15 kwietnia i 560 zł.Przepraszam za pomyłkę.Faktycznie to jest 660zł, bo jeszcze 100zł opłaty rejestracyjnej. A jest w końcu ta możliwość rezygnacji ze stroju i niższe wpisowe w tej edycji?
Dla klubowiczów kończących więcej niż 2 edycje BBTour. Możliwość rezygnacji ze stroju będącegonagrodą za ukończenie wyścigu. ( obniża wysokość opłaty startowej - 180PLN. Decyzję można podjąćmax do 30.06. W tym przypadku jeśli zawodnik jednak zmieni zdanie i chciałby po tym terminiezamówić strój, wówczas odbędzie się to na zasadach złożenia zamówienie indywidualnego"promocyjnego" w sklepie w cenie 245PLN.
Możliwość rezygnacji byłaby dobrą opcją, bo ze spodenkami Sisu moje 4 litery wybitnie się nie dogadują, zaś koszulki nie ubrałem ani razu z powodu nietolerancji na kolor niebieski