Ja natomiast proponuję raz na zawsze zapomnieć o Bydgoszczy i Toruniu, i jechać z Nakła prosto do Włocławka.
Pozostaną dwie opcje- jazda przez centrum Bydgoszczy lub objazd z Nakła przez Tur do Białych Błot.
Cytat: Wigor w 17 Maj 2018, 02:15Ja natomiast proponuję raz na zawsze zapomnieć o Bydgoszczy i Toruniu, i jechać z Nakła prosto do Włocławka.O ile Wigor miewa kontrowersyjne pomysły co do tras maratonów, tak ten akurat mi się bardzo podoba
Spokojnie, na pewno miał na myśli jakąś szutrową dróżkę lub starą, wojskową, po betonowych płytach.
Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum na początek chcę się przywitać.Myślę o tym, żeby spróbować zmontować ekipę na wspólny powrót z BBT z Ustrzyk Górnych do Trójmiasta busem.Orientacyjna cena to około 210 zł za osobę przy 20 osobach.Wstępnie policzyłem po liście startowej, że z Trójmiasta i okolic taka grupa może się zebrać. Miejscowości, które sprawdziłem, to Gdańsk, Gdynia, Elbląg, Rumia, Wejherowo.Proszę o zgłaszanie chęci dołączenia do takiej formy transportu.Remi
Myślę o tym, żeby spróbować zmontować ekipę na wspólny powrót z BBT z Ustrzyk Górnych do Trójmiasta busem.Proszę o zgłaszanie chęci dołączenia do takiej formy transportu.Remi
Zobaczcie co można kupić za 35 PLN na Olx...