Cytat: Raphael w 19 Lip 2018, 10:16e-mailem zwrotnym dostajesz kod,Pod warunkiem, że go dostaniesz. Ja czekam trzeci dzień.
e-mailem zwrotnym dostajesz kod,
Cytat: Rado w 19 Lip 2018, 13:03Cytat: Raphael w 19 Lip 2018, 10:16e-mailem zwrotnym dostajesz kod,Pod warunkiem, że go dostaniesz. Ja czekam trzeci dzień.A ja już tydzień Dziś wysłałem kolejnego maila i zastanawiam się właśnie co zrobiłem źle
Jakoś do tych żeli przekonać się nie mogę i nie skorzystam z oferty... Wolę naturalne wspomagacze, jeśli już... Podczas Wisły1200 jeden poległ, właśnie z ich powodu... Tyle w temacie.
Dlatego przed startem należy przejść na dietę opartą o kotlety schabowe
Żele też mogą być ze składników naturalnych Ale generalna zasada jest taka, że na ważnych imprezach nie można eksperymentować z jedzeniem. Tak więc jeśli nie jeździłeś dotąd na czymś takim i nie wiesz jak Twój żołądek na to zareaguje - to nie ryzykuj, tylko weź jedzenie do którego jesteś przyzwyczajony.
Dokładnie, schaboszczakami BBT stoi i to z reguły solidne podeszwy, więc i o mięśniach żuchwy w treningach nie wolno zapominać
Cytat: martink w 19 Lip 2018, 22:35Cytat: Rado w 19 Lip 2018, 13:03Cytat: Raphael w 19 Lip 2018, 10:16e-mailem zwrotnym dostajesz kod,Pod warunkiem, że go dostaniesz. Ja czekam trzeci dzień.A ja już tydzień Dziś wysłałem kolejnego maila i zastanawiam się właśnie co zrobiłem źle a ja właśnie otrzymałem przesyłkę z żelami i batonami...
Też mam kod po 4 czy 5 dniach ale ten pakiet startowy jest niedostępny. Nie mogę złożyć zamówienia. Pewnie to chwilowe.