Gdzie będzie można odebrać pakiet startowy i dopełnić formalności w piątek po godzinie 18-tej?Kiedy orientacyjnie planowany jest start ostatniej grupy solo B 001 itd..?
Cytat: Góral nizinny w 24 Lip 2018, 21:17Gdzie będzie można odebrać pakiet startowy i dopełnić formalności w piątek po godzinie 18-tej?Kiedy orientacyjnie planowany jest start ostatniej grupy solo B 001 itd..?Znalazłem dopiero co taką pozycję w menu: http://1008.pl/organizacja-startu/ O to chodzi?Są też klasyfikacje dodatkowe oraz odprawa online (to chyba do nadawania i śledzenia przepaków).Moje obawy budzi dział "Antydoping". Mam nadzieję, że zakładka dotyczy tylko wydawanie zgody na TUE. PS. Dostałem paczkę z żelami, w poniedziałek wysłałem mail, we wtorek otrzymałem kod. Bardzo szybko!
Późno? właśnie super, im później tym lepiej bo i tak mało kto da radę przejechać całość przed nocą w niedziele.
Bilet na nocny pociąg Kupiony - Grafik nieco zmodyfikował moje plany... Ruszam nocnym w czwartek o 21:45 z Warszawy:) Kogoś z was spotkam?
Księgowy rozwiązał problem późnego startu. Jedzie nocnym pociągiem. Wysiądzie rano w Świnoujściu i - zmęczony po nocy w PKP - prześpi cały dzień gdzieś w krzakach. I wstanie akurat na wieczorny start.
Ile osób z forum jedzie? Jest gdzieś lista uczestników?
Cytat: hindiana w 26 Lip 2018, 16:44Ile osób z forum jedzie? Jest gdzieś lista uczestników?Tego już nikt nie ogarnia. Z grubsza, prawie wszyscy. Ale możemy zrobić listę:1. memorekMarek