Cytat: Księgowy w 25 Lip 2018, 22:24Bilet na nocny pociąg Kupiony - Grafik nieco zmodyfikował moje plany... Ruszam nocnym w czwartek o 21:45 z Warszawy:) Kogoś z was spotkam?Robisz szkolne błędy. Jechanie nocnym pociągiem podczas gdy kolejną noc będziesz jechać na rowerze - to już na starcie jesteś mocno do tyłu. Skoro wiesz, że masz takie tempo, że 3 noce będziesz musiał jechać - to nie dokładaj jeszcze sobie zarwanej nocy w pociągu. I nie łudź się, że śpiąc w dzień to łatwo wyrównasz, po takim dojeździe zawsze będziesz do tyłu z regeneracją.
Bilet na nocny pociąg Kupiony - Grafik nieco zmodyfikował moje plany... Ruszam nocnym w czwartek o 21:45 z Warszawy:) Kogoś z was spotkam?
No niestety, Adam nie posluchal dobrej rady i zaplacil wysoka cene, bo organizmu sie nie oszuka, a jechanie takiej trasy nieodpowiednio wyspanym to wielki błąd, dojezdzac noca to mogli jeszcze ci co rano startuja, przy starcie wieczornym to zrobil sobie dużą krzywdę.
Cytat: Wilk w 25 Sie 2018, 07:29No niestety, Adam nie posluchal dobrej rady i zaplacil wysoka cene, bo organizmu sie nie oszuka, a jechanie takiej trasy nieodpowiednio wyspanym to wielki błąd, dojezdzac noca to mogli jeszcze ci co rano startuja, przy starcie wieczornym to zrobil sobie dużą krzywdę. Michał ma rację.Przetestowałem taki wariant na tegorocznym MP. Prosto z pociągu dojazd do bazy a godzinę później start. Całe szczęście że to było tylko 500 km bo więcej nie dał bym rady bez dłuższej przerwy na sen.
Emes zamierza dojechać
Mi się monitoring odpalił bezproblemowo, natomiast brakuje mi informacji kto kiedy wystartował (albo nie potrafię znaleźć), przez co ciężko się to ogląda. Powodzenia wszystkim!
Adam pisał że nie ma jak inaczej dojechać na start, więc może zacznijcie mu tylko kibicować zamiast nadal wytykać błąd.