To jest kraj z ponadprzeciętną liczba stacji benzynowych na km drogi i rekordzistą w występowaniu "lavazho".
A jak myślisz o czym to świadczy jak nie o zacofaniu? Stacji jest dlatego tak wiele, że po dziadowskich drogach jeździ się dużo dłużej, benzyny spala więcej, samochód trzeba myć znacznie częściej, bo na każdej drodze bez asfaltu (których jest wiele) kurzy się na potęgę.
Niestety to co piszesz - świadczy że zwyczajnie nie umiesz realnie ocenić rzeczywistości. Ja byłem tam dwa razy, jest tam z pewnością wiele do zobaczenia, kraj jest bardzo ciekawy - ale jadąc tam trzeba być przygotowanym na wiele niespodzianek. Albania przyciąga wielu turystów właśnie dlatego że JEST ZACOFANA, właśnie dlatego, że oferuje to coś czego nigdzie w Europie nie zobaczymy.
Wiec jeśli pytał mnie ktoś gdzie mam zamiar jechać w następnym roku na wakacje i ja odpowiadałem to widziałem skrzywione miny i głupie komentarze typu;nie jedz!!! okradną cie!!!,zabiją!!!nie wrócisz itp...Wkurzało mnie to jak cholercia wiec daruje od tamtego czasu i sie nie wypowiadam.Lepiej to zatrzymać dla siebie.
herco1981 kiedy chcesz jechac?
Pisywał tu kiedyś rowerzysta którego w Albanii atakowały dzieci kamieniami
W Peshkopi (czyli albańskim odpowiedniku powiedzmy Gdańska) w samym centrum miasta pasą się krowy zostawiając po sobie liczne pamiątki, widzialeś takie na gdańskiej starówce? Takie obrazki pokazują zacofanie kraju jak na dłoni.
Pomyśl chwilkę zanim wyprodukujesz taki tekst, bo się lekko kompromitujesz nieumięjętnością zrozumienia dość prostego tekstu.
przypuszczam, że tylko po to żeby mi dokopać
Cytat: "BikeTrips.pl"Czytam stare posty o Albanii i dowiaduję się ciekawych rzeczy, ale to przebija wszystko. Peshkopi ma 14 tys. mieszkańców, a więc jest raczej albańskim odpowiednikiem miast takich jak Żnin, Morąg, Człuchów czy Lipno, a nie 30 razy większego Gdańska.Pomyśl chwilkę zanim wyprodukujesz taki tekst, bo się lekko kompromitujesz nieumięjętnością zrozumienia dość prostego tekstu. Zdajesz sobie sprawę co znaczą słowa "albańskim odpowiednikiem"?
Czytam stare posty o Albanii i dowiaduję się ciekawych rzeczy, ale to przebija wszystko. Peshkopi ma 14 tys. mieszkańców, a więc jest raczej albańskim odpowiednikiem miast takich jak Żnin, Morąg, Człuchów czy Lipno, a nie 30 razy większego Gdańska.