Autor Wątek: Jak motywujecie się do jazdy rowerem?  (Przeczytany 2800 razy)

Bitels

• Gość
Bitels, masz pociąg do Ostrowa? To może zdecydujesz się na tego 11-tego?

Tak Eli jestem zainteresowany tym wyjazdem. Jeśli tylko terminy w robocie pozwolą to będę.

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
trudne dni i problemy w większości działają chyba motywująco do jazdy która jest niezłym resetem jak każdy sport.

Ja w tym sezonie pierwszy raz w życiu się zajechałem i tez nie mam ochoty jeździć. Na stan fizyczny spowodowany 2 tyg treningiem z 60kg obciążeniem nałożył się stan psychiczny związany z pogoda. Może w twoim wypadku tez potrzeba przerwy a nie motywacji? Ja swojego zamulenia nie zauważyłbym od razu gdyby nie dziwne zachowania organizmu na piłce.

Takze pozdrawiam z roztrenowania i z dnia na dzień mam coraz więcej planów na jazdę :)

Bitels

• Gość
W moim przypadku to nie jest zajechanie. Co ja w tym roku przejechałem? Z dłuższych dystansów tylko 130km koło domu i KMT. I tylko tyle. Reszta to dojazdy do pracy.
To raczej znużenie i brak towarzystwa to jazdy, no i trochę problemów domowych sprawiają, że trudno mi się ruszyć z domu. Niby nic, a jednak...

Też układam plany na następny rok jak każdy z nas. Tylko czy coś z tego wyjdzie - zobaczymy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum