Autor Wątek: Jaka piasta z prądnicą?  (Przeczytany 73881 razy)

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Odp: Jaka piasta z prądnicą?
« 8 Lut 2024, 22:29 »
Nie zdażyło mi się od 2019 doświadczyć wad tych konektorów. Fakt, że gumy łapię kilka razy w sezonie i w zasadzie nie ma po co tego odpinać. Inna sprawa, że one nie są zupełnie sprężynujące, zwykłe blaszki, więc tzw. "regeneracja" kombinerkami powinna pomóc w razie potrzeby.

Offline Mężczyzna Wycior

• Miasto: Boruszowice
  • Na forum od: 01.09.2017
« 10 Lut 2024, 07:43 »
Dla chętnych SON przygotował adapter umożliwiający wielokrotne rozpinanie kabla od dynamo.
Sprawdza się. 

Offline Mężczyzna Siara_iwj

• Miasto: Sheffield
  • Na forum od: 19.11.2016
« 10 Lut 2024, 13:17 »
Ooo, tak tak, takie coś sobie sprawię.

Offline Mężczyzna Bananadream

• Miasto: Dzierżoniów
  • Na forum od: 01.02.2024
« 18 Lut 2024, 23:57 »
1. Czy taka piasta do 150 pln to jest do roweru miejskiego raczej, czy zrobi 8000km po drogach 60% i bezdrożach 40%
2. Czy z takiej pradnicy moża ładować powerbank bezpośrednio, czy trzeba jakieś przejsciówki
3. Ktoś uzywa i może polecić coś co mu sie sprawdza

Do ładowania potrzebujesz ładowarki, do świecenia lampki. O lampkach i ładowarkach poszukaj na forum są osobne wątki.

Coś ciężko mi idzie to szukanie o ładowarkach i czytanie ze zrozumieniem o elektronice. To spróbuję jeszcze raz.  Mam tylko trzy odbiorniki powerbank, telefon i czołówkę Armytek, której używam jako światła przedniego. Wspominany wielokrotnie Powerbug - nie moge tego znaleść,
Znalazłem na allegro MD13+ i  Kemo 172 N - ma ktoś poleci/odradzi?
Ten BusschMuller Werk ok 600+400 piasta PD-8 to mi się budżet nie spina. Szukam tańszej alternatywy
Jakie łądowarki polecicie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum