Autor Wątek: Fuji Touring 2016  (Przeczytany 2728 razy)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Fuji Touring 2016
« 1 Lis 2016, 23:19 »
A nie, jedna się przydała.
Ale pozostałe 3 się trzymają więc nie ruszam .

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 2 Lis 2016, 09:37 »
piękny rowerek. Też mi się podoba, cenowo wydaje mi się też "normalniejszy". Niech służy.

Offline Mężczyzna Piotr St

• Wszystko jest tymczasowe
  • Miasto: Nowa Sól
  • Na forum od: 30.06.2016
« 2 Lis 2016, 11:32 »
piękny rowerek. Też mi się podoba, cenowo wydaje mi się też "normalniejszy". Niech służy.

Dzieki . Jesli miałbym drozszy rower  to przy  noclegach  na dziko chyba wcale bym nie spał  . Nie mówiąc  o stresie  gdy zostawiam  rower przed sklepem podczas samotnych wypraw . Z tych powodow  te  3 tys to dla mnie max jesli chodzi o rower wyprawowy , a to i tak duzo  .
kolarz wybitny

Offline średni

• Miasto: Strzelce Op.
  • Na forum od: 18.02.2009
« 2 Lis 2016, 20:32 »
Okazja czyni złodzieja,jak będą chcieli  to i starą padakę gwizdną ;)Tu nie ma reguły.Wystarczy popatrzeć na rynek wtórny ile jest u nas rowerów za miedzy i nie koniecznie pozyskanych w legalny sposób.
Kto nie podróżuje nie zna wartości człowieka.
"Góry Uczą Pokory"

Offline Mężczyzna madkowal

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 14.05.2015
« 3 Lis 2016, 11:19 »
Długo się zastanawiałem nad Fuji Touringiem bo to naprawdę fajny rower ale trafił mi się Ridgeback Panorama World. Co do barendów przede wszystkim niezawodne no i fajnie wyglądają, kwestia przyzwyczajenia się do nich, bo zmiana tylko na dolnym chwycie. Sezon przejeździłem po czym zmieniłem na klamkomanetki, pewnie kiedyś jeszcze do nich wrócę.

Offline Mężczyzna mjstuchly

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 20.01.2012
« 11 Lis 2016, 20:27 »
Cześć
Rower jest super - też kupiłem Fuji Touring'a w kwietniu tego roku. Przetestowałem go na wyprawie do Berlina - zdał egzamin celująco. Bar-endy nadają mu lekko "oldschoolowy" charakter i przypominają mi manetki do zmiany przerzutek, które zamontowane były na ramie mojego roweru z czasów licealnych (Uniwersal Romet). Jedyną słabą stroną jaką zauważyłem jest lakier - bardzo łatwo się zarysowuje, co w połączeniu z faktem, że rama jest stalowa trochę mnie martwi.... Podsumowując dobra jakość w rozsądnej cenie.

Offline Mężczyzna Piotr St

• Wszystko jest tymczasowe
  • Miasto: Nowa Sól
  • Na forum od: 30.06.2016
« 11 Lis 2016, 22:24 »
Cześć
Rower jest super - też kupiłem Fuji Touring'a w kwietniu tego roku. Przetestowałem go na wyprawie do Berlina - zdał egzamin celująco. Bar-endy nadają mu lekko "oldschoolowy" charakter i przypominają mi manetki do zmiany przerzutek, które zamontowane były na ramie mojego roweru z czasów licealnych (Uniwersal Romet). Jedyną słabą stroną jaką zauważyłem jest lakier - bardzo łatwo się zarysowuje, co w połączeniu z faktem, że rama jest stalowa trochę mnie martwi.... Podsumowując dobra jakość w rozsądnej cenie.

Hej . Lakier faktycznie kiepski i łatwo sie rysuje , tez to zauwazyłem  ::)
kolarz wybitny

Offline Kobieta daxia

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 12.11.2016
« 12 Lis 2016, 20:25 »
Ładnie wygląda, w garażu mamy bardzo podobnego, w mojej rodzinie brat jest szczęśliwcem jego posiadania.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum