Korekta: pomiędzy Gródek a Kruszyniany przespać się, zjeść można przy cpn'ie Waliły Stacja.
Patrząc od Elbląga warto obejrzeć poza szlakiem:
menel - nie chodzi o wersję albo Supraśl, albo lasy. Chodziło mi o kompletnie niezrozumiałe minięcie Kruszynian i okolic tylko po to, żeby zaliczyć bardzo nieszczególny asfalt.
Wracając do kruszynian, wspomniałem o dwóch pensjonatach, gdyż Dworek traktuję awaryjnie, podobnych przybytków będziemy mijać sporo, a i Jurta i Zajazd mają pewien swój klimat. Pytałem też dlatego, iż o wspomnianej Dżanecie krążą od pewnego czasu opinie, że "to już nie to". Ale że się rozbudowuje, to pierwsze słyszę. Informacja wielce pomocna. Jutro będę wizytował miejscowość, może czegoś więcej się dowiem i będę mógł się podzielić.
z drugiej kompletnie pomija się Białowieżę
Z mojej perspektywy jeśli zdarzy mi się być jeszcze kiedyś w okolicy na pewno odwiedzę oba miejsca. Oba miejsca polecam, a szczególnie "Zajazd"
Cytat: R_och w 17 Lis 2016, 10:09Z mojej perspektywy jeśli zdarzy mi się być jeszcze kiedyś w okolicy na pewno odwiedzę oba miejsca. Oba miejsca polecam, a szczególnie "Zajazd"Nalewka "Listkowiak" - warto kupić i zabrać do domu całą butelkę