Albo jestem ślepy, albo głupi. A może to i to. Ale powie mi ktoś, jak mogę edytować pierwszy post w tym wątku? Bo chciałbym go zaktualizować o informacje na temat TdS 2018. Dzięki!
Otóż, jak dobrze wiadomo, organizatorzy TdS są Ślązakami. Dla nas Górny Śląsk to coś więcej niż woj, Ślaskie. To piękna historia, gwara, kopalnie, huty, tradycje, gumiklyjzy, modro kapusta Nie mamy zamiaru ograniczać się do granic woj. Śląskiego. Co roku będziemy prowadzić trasę w obrębie historycznych terenów Górnego Śląska, dlatego w tym roku odwiedzamy Czechy
Natomiast w maju, mamy niejako lukę w światku ultra, która występuje pomiędzy maratonami Piękny Zachód a Maratonem Podróżnika. Postanowiliśmy ją wypełnić.
1) Tour de Silesia 2018 odbędzie się w terminie 26-27 MAJ 2018r.Po długich namysłach, zdecydowaliśmy się na zmianę terminu. Dlaczego? Otóż, lipcu odbywają się już inne imprezy ultra oraz całą masa innych zawodów kolarskich na krótkich dystansach. Natomiast w maju, mamy niejako lukę w światku ultra, która występuje pomiędzy maratonami Piękny Zachód a Maratonem Podróżnika. Postanowiliśmy ją wypełnić. Czy jest to dobra decyzja? To okaże się po maratonie
Żeście też wymyślili tego Pradziada Mam nadzieję, że tam na górze będzie czekał masażysta i drink z parasolką.