Autor Wątek: Maraton Tour de Silesia 2017  (Przeczytany 28543 razy)

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
Odp: Maraton Tour de Silesia 2017
« 15 Maj 2018, 16:53 »
opcje bezmięsne  ???
Ja też jestem zainteresowana ...

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

Offline Mężczyzna wiecho

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 01.01.2016
« 15 Maj 2018, 18:52 »
Twoją
opcje bezmięsne  :icon_question:
Ja też jestem zainteresowana ...
  Twoją roladę też mogę zjeść😀
Rower... to dla mnie już obowiązek... stał się pasją...i chyba filozofią życia...

« 15 Maj 2018, 19:08 »
Świetnie, nic się w tym towarzystwie nie zmarnuje ;)

Offline Mężczyzna CFCFan

• Miasto: Godów
  • Na forum od: 12.05.2014
« 15 Maj 2018, 21:55 »
Echh. Ale jak to? Na Śląsku wszyscy jedzą mięcho :D A tak na poważnie.

W Prudniku będzie zmiana menu. Jednak karczek to nie najlepsza opcja. Będzie makaron, warzywa, jakiś sos i potarty ser na wierzchu. Więc opcja spoko dla mięso- i trawożerców :D

Na drugim punkcie w Godowie będzie kurczak z ryżem i warzywami w formie potrawki. To się wygrzebie kurczaka i zostanie sam ryż z warzywami :)

A co do Śląskiego Obiadu. Rolada z kapusty to gołąbki :D A to już inne danie. Dostaniecie podwójną porcję klusek, modrej kapusty i sosu :D

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 15 Maj 2018, 21:58 »
Dostaniecie podwójną porcję klusek, modrej kapusty i sosu

Super, dzięki :D

Offline Mężczyzna CFCFan

• Miasto: Godów
  • Na forum od: 12.05.2014
« 15 Maj 2018, 22:47 »
A i jeszcze jedna informacja. Bo chyba nie każdy jest u Nas w grupie na FB. Mamy projekt strojów kolarskich z Tour de Silesia. Poniżej więcej informacji. Podgląd dostępny w załącznikach na dole ;)

Można zamawiać cały komplet, albo koszulki, albo spodenki :)

Proponujemy:
- spodenki męskie na szelkach, z jedną z lepszych wkładek na rynku record carbon sat man - cena 190zł brutto.
- spodenki damskie na szelkach, tutaj niestety wkładka record carbon jest tylko męska, więc rodzaj wkładki z ceną do uzgodnienia osobiście (przed zamówieniem proszę o kontakt na email: sebastiandusik@o2.pl).
- koszulka damska i męska, zamek po całej długości - cena 140zł brutto.

Ceny wyliczone na podstawie ankiety ilości chętnych, robionej w niedawnym czasie.

Do ceny należy doliczyć kuriera DPD - 17zł brutto, bezpośrednio z firmy Attiq.

Jako że w firmie mają wiele zamówień, termin realizacji z wysyłką przewidywany jest na około 6 tygodni.

Na zdjęciach są tabele rozmiarów i projekt. Na koszulkach chętni mogą mieć dodany własny nick / imię i nazwisko.

Na zamówienia wraz z przelewem czekamy przez kolejny tydzień, to znaczy - do wtorku 22 maja do godziny 18:00. Potem wysyłamy zamówienia do realizacji.

Jak wykonać zamówienie?
Robiąc przelew, w tytule / opisie proszę podać:
- imię i nazwisko + dokładny adres + telefon kontaktowy.
- co dokładnie zamawiamy i w jakim rozmiarze.
- jaki napis na koszulce w miejscu "NICK" - dla chętnych.
- proszę pamiętać o doliczeniu 17zł za wysyłkę, a panie o wcześniejszy kontakt w sprawie spodenek.

Dane do zamówienia:
Sebastian Dusik
PKO BP: 93 1020 2472 0000 6102 0415 4639

Zapraszam do komentowania Naszego projektu. A jak ktoś chętny, śmiało można składać zamówienia ;)

Offline Mężczyzna KiESWY

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 27.05.2012
« 16 Maj 2018, 10:08 »
Tym, którzy nie przepadają za daniami mięsnymi mogę polecić lokal na 169 kilometrze.
W menu zawsze jedno danie wegetariańskie (choć w tym zdarzają się jajka), jedno mięsne i zupa. Nie zdarzyło mi się tu czekać zbyt długo. Największą atrakcją lokalu jest piwo z lokalnego zamkowego browaru "Albert", polecam wziąć sakwy o dużej pojemności tak aby trunek zakupiony na wynos móc skosztować na mecie.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 16 Maj 2018, 13:22 »
Przesuncie proszę termin zamawiania strojow o 1 tydzien (do 29.05)
;

« 16 Maj 2018, 13:55 »
Ad. jedzenia wege - dziękuję za info :)

Ad. stroju - szczerze mówiąc liczyłam na ładniejszy - tak jak gatki są bardzo fajne, tak w przypadku koszulek - jak dla mnie za dużo niebieskiego i żółtego - koszulki mogłyby być bardziej pod kolor gaci - czarne z dużym kolorowym napisem na plecach Tour de Silesia i lamówkami adekwatnie do lamówek na gatkach. Do tego brak opcji damskich gatek z damską wkładką i bez szelek :( Wielka szkoda bo chciałam zamówić sobie nowy komplecik.

Offline Mężczyzna Wycior

• Miasto: Boruszowice
  • Na forum od: 01.09.2017
« 16 Maj 2018, 18:30 »
Czy koszulki też będą POWER SERIES? Na stronie producenta każda seria ma inną rozmiarówkę.
Załączam rozmiarówkę z tej serii.

Offline Kobieta Agnieszka

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.04.2013
« 17 Maj 2018, 12:14 »
Nie jadę, więc się chętnie wypowiem - może na stroju dodać mapkę maratonu i ilość km?

Liczone od: maj 2013

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
« 17 Maj 2018, 12:27 »
Nie jadę, więc się chętnie wypowiem - może na stroju dodać mapkę maratonu i ilość km?
Wg. mnie mapki (konkretnie chodzi o ślad trasy) na strojach nie wyglądają dobrze. Takie nic nie mówiące szlaczki. Brak punktów odniesienia robi swoje. Wyjątkiem jest koszulka BBT gdzie ślad wpisany jest w mapę Polski i prawie każdy nawet niewiele orientujący się w temacie bez trudu wykombinuje o co chodzi...

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
« 17 Maj 2018, 13:23 »
Samą firmę Attiq polecam - mają bardzo dobre ciuchy. Pytanie czy to ma być koszulka/spodenki z serii active czy power? Po pierwsze obie serie mają inną rozmiarówkę, po drugie active to zwykły coolmax (koszulka), natomiast power jest uszyty z bardziej technicznych (bardziej pro) materiałów, stąd warto żeby było to wiadome.

Projekt spodenek jest ok, natomiast koszulka do mnie nie przemawia. Jak ktoś to już kiedyś napisał, ten zestaw kolorystyczny kojarzy się jednoznacznie z barwami Ukrainy (co dla mnie jest nie do przyjęcia) a nie ze Śląskiem (choć mogę się mylić).
Dla mnie lepszym zestawem kolorystycznym, byłaby czerń z delikatnymi wstawkami granatowo-żółtymi (przechodzącymi w złoty, barwy takie jak na Herbie, który jest na koszulce).

Swoją drogą koszulka TdP też ma zestaw kolorystyczny błękitny-jasno żółty, i tu na forum mało komu przypadł taki zestaw do gustu. Ciężko to wyjaśnić, ale wygląda to mdło po prostu.

Wyjątkiem jest koszulka BBT gdzie ślad wpisany jest w mapę Polski i prawie każdy nawet niewiele orientujący się w temacie bez trudu wykombinuje o co chodzi...

Ta grafika ginie wśród mnóstwa log,znaczków, herbów. Koszulka BBT jest charakterystyczna, ale ciężko o niej powiedzieć że jest czytelna :) Dla kogoś kto nie wie o co chodzi, raczej jest nie do odgadnięcia o co w tym wszystkim chodzi.

« 17 Maj 2018, 13:41 »

Projekt spodenek jest ok, natomiast koszulka do mnie nie przemawia. Jak ktoś to już kiedyś napisał, ten zestaw kolorystyczny kojarzy się jednoznacznie z barwami Ukrainy (co dla mnie jest nie do przyjęcia) a nie ze Śląskiem (choć mogę się mylić).
Dla mnie lepszym zestawem kolorystycznym, byłaby czerń z delikatnymi wstawkami granatowo-żółtymi (przechodzącymi w złoty, barwy takie jak na Herbie, który jest na koszulce).

Dokładnie to miałam na myśli. Koszulka cała czarna - lamówki na rękawkach i przy szyi niebiesko-żółte i by było ok.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 17 Maj 2018, 14:57 »
Czy na koszulce na kieszonce z tyłu na środku może być zamek ?
;

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum