Autor Wątek: Maraton Tour de Silesia 2017  (Przeczytany 28554 razy)

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Odp: Maraton Tour de Silesia 2017
« 18 Lis 2016, 02:05 »
A Śląskiej nazwy nie macie? Taka fajnista by była.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 18 Lis 2016, 09:09 »

Proponowałem Rajza bez Ślonsk ale nie spotkała się z akceptacją grupy trzymającej władzę... ;)

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
« 18 Lis 2016, 09:18 »
Rajza bez Ślonsk
#podobasie

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 18 Lis 2016, 10:00 »
Proponowałem Rajza bez Ślonsk ale nie spotkała się z akceptacją grupy trzymającej władzę... ;)
Wolą Tour de Silesia?  :o
Banał jak stąd do tamtąd

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
« 18 Lis 2016, 12:02 »

Dla mnie kapitalny pomysł na nazwę, trudno byłoby pomylić maraton z wieloma już "polskimi" tourami...

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 18 Lis 2016, 23:49 »
Również się zgadzam. 
Coś po śląsku byłoby na pewno na miejscu... i do tego wyjątkowe.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
« 19 Lis 2016, 09:32 »
Oni tam, Ślązacy, nie przepadają jak ktoś obcy używa ich wyrazów (przepraszam za poprzedni wpis). Tak z francuska to nie razi.

Na punktach tradycyjne, reegionalne, jedzenie. Inaczej nie jadę.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna sebaqgti

• Miasto: Oberschlesien
  • Na forum od: 17.11.2016
« 19 Lis 2016, 18:23 »

lepiej nazwa zostanie taka jaka jest bo dla prawdziwego ślązaka(jak ja) gańba(wstyd) je nazwać jechanie za granica śląska i nazwać to śląską rajzą :icon_redface:
może jak ten maraton wypali to 2 edycja będzie po śląsku i zamiast Częstochowy będzie Góra św. Anny?? :icon_idea:
fajnie by było jak by były 2 trasy w 2017 np. można by było ominąć jakieś punkty kontrolne tak żeby trasa miała 300km jak maraton podróżnika(jak dla mnie w przyszłym roku 500 troche za duzo :o, ale jak będzie 2 edycja to obiecuję się przygotować na 500 ::))

« 19 Lis 2016, 18:44 »

lepiej nazwa zostanie taka jaka jest bo dla prawdziwego ślązaka(jak ja) gańba(wstyd) je nazwać jechanie za granica śląska i nazwać to śląską rajzą
Niy dom se pedzieć co by ło te miano szło sie gańbować... a tak rychtik to jo żech forsztelowoł Ślonsko Rajza bo tak mi sie zdo że je po naszymu a Tour de Silesia mo gynał te same znoczyni tela że je w godce francusko-angelskij... znaczy we dwóch godkach gynał jak tyś sam napisoł śląska rajza znaczy po polsko-ślonsku ;)
« Ostatnia zmiana: 19 Lis 2016, 18:50 Alois Lerche »

Offline Mężczyzna m.arek

• Na forum od: 17.03.2014
« 19 Lis 2016, 20:18 »
Dacie znać po polsku jak będą zapisy?

Offline Mężczyzna lunatyk

• Na forum od: 20.03.2012
« 19 Lis 2016, 22:47 »
:D
Better days are coming
They are called Saturday and Sunday

« 20 Lis 2016, 08:53 »

lepiej nazwa zostanie taka jaka jest bo dla prawdziwego ślązaka(jak ja) gańba(wstyd) je nazwać jechanie za granica śląska i nazwać to śląską rajzą
Niy dom se pedzieć co by ło te miano szło sie gańbować... a tak rychtik to jo żech forsztelowoł Ślonsko Rajza bo tak mi sie zdo że je po naszymu a Tour de Silesia mo gynał te same znoczyni tela że je w godce francusko-angelskij... znaczy we dwóch godkach gynał jak tyś sam napisoł śląska rajza znaczy po polsko-ślonsku ;)
nie szło mi o to żeby se sam wadzić co je co :icon_redface:
je maraton tour de silesia po granicach województwa śląskiego(nie yno ślonska) i bestoż nazwa niekoniecznie musi być ślonskol, je już logo i niech tak zostanie ;)
jak kiedyś baje maraton dookoła richtich yno ślonska to fajnie by bylo jak by byla richrich śląskoł nazwa np. takol jak tu ktojś napisoł śląskoł rajza :icon_idea:
problymam w tim kraju je to że dloł 95% poloków ktoś z czestochowy czy sosnowca to je ślonnzok, a opolsky ze slonskam niy mol nic wspolnygo, ale to nie o tim to forum...
ogolnie cza wspierac to że ktojś chce, rychtuje to wszystko to cza ich pochwolić i jak zronbiom trasa 300km to jol zicher jada ::)

« 20 Lis 2016, 10:10 »

nie szło mi o to żeby se sam wadzić co je co :icon_redface:
je maraton tour de silesia po granicach województwa śląskiego(nie yno ślonska) i bestoż nazwa niekoniecznie musi być ślonskol, je już logo i niech tak zostanie ;)
jak kiedyś baje maraton dookoła richtich yno ślonska to fajnie by bylo jak by byla richrich śląskoł nazwa np. takol jak tu ktojś napisoł śląskoł rajza :icon_idea:
problymam w tim kraju je to że dloł 95% poloków ktoś z czestochowy czy sosnowca to je ślonnzok, a opolsky ze slonskam niy mol nic wspolnygo, ale to nie o tim to forum...
ogolnie cza wspierac to że ktojś chce, rychtuje to wszystko to cza ich pochwolić i jak zronbiom trasa 300km to jol zicher jada ::)
jo tyż mom fest w zocy co łoni to robiom a i niy rod bychm sie wadzioł... jo yno padoł co tyż to ni ma żodno gańba coby tyn maraton sie po naszymu mianowoł i zicher mosz recht z tym co coroz manij ludzi mo anong kaj je Górny Ślonsk poza samym mianym tyż ech mioł forsztelong coby zrobiyli trasa podug naszyj grency tela że niy ścieli bo tyż tam nima wiela górek i beztoż tako trasa mogła by sie niy zdać sam wielu... mie sie zdo ta argumyntocyjo za dobro to tyż nic niy godom że do Polski łona idzie ale rychtik rod bych boł kiejby sie mogła mianować po naszymu, tera to już je zicher forbaj i musi tak łostać jo yno ni mog ściyrpieć coś sam napisoł że to gańba do rychtik Ślonzoka{ a toż co jo je kyj jo to forsztelowoł a by to miała być dlo Ślonzoka gańba)

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 20 Lis 2016, 10:44 »
Przepraszam za pytanie i za to, że jest po polsku, ale czy w pisanym języku(?) śląskim nie używa się wielkich liter i znaków interpunkcyjnych?

« 20 Lis 2016, 20:37 »
Alois to my se dogodali jak moj z mojom :lol:
Przepraszam za pytanie i za to, że jest po polsku, ale czy w pisanym języku(?) śląskim nie używa się wielkich liter i znaków interpunkcyjnych?
Turysta(nie chcę być spalony u Ciebie od początku, a przeglądam twojego bolga) uwierz że nam na ślasku jest potrzebna tak interpunkcja jak Sosonowiec :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum