A Śląskiej nazwy nie macie? Taka fajnista by była.
Rajza bez Ślonsk
Proponowałem Rajza bez Ślonsk ale nie spotkała się z akceptacją grupy trzymającej władzę...
Cytat: hansglopke w 18 Lis 2016, 02:05A Śląskiej nazwy nie macie? Taka fajnista by była.Proponowałem Rajza bez Ślonsk ale nie spotkała się z akceptacją grupy trzymającej władzę...
lepiej nazwa zostanie taka jaka jest bo dla prawdziwego ślązaka(jak ja) gańba(wstyd) je nazwać jechanie za granica śląska i nazwać to śląską rajzą
Cytat: sebaqgti w 19 Lis 2016, 18:23lepiej nazwa zostanie taka jaka jest bo dla prawdziwego ślązaka(jak ja) gańba(wstyd) je nazwać jechanie za granica śląska i nazwać to śląską rajząNiy dom se pedzieć co by ło te miano szło sie gańbować... a tak rychtik to jo żech forsztelowoł Ślonsko Rajza bo tak mi sie zdo że je po naszymu a Tour de Silesia mo gynał te same znoczyni tela że je w godce francusko-angelskij... znaczy we dwóch godkach gynał jak tyś sam napisoł śląska rajza znaczy po polsko-ślonsku
nie szło mi o to żeby se sam wadzić co je co je maraton tour de silesia po granicach województwa śląskiego(nie yno ślonska) i bestoż nazwa niekoniecznie musi być ślonskol, je już logo i niech tak zostanie jak kiedyś baje maraton dookoła richtich yno ślonska to fajnie by bylo jak by byla richrich śląskoł nazwa np. takol jak tu ktojś napisoł śląskoł rajza problymam w tim kraju je to że dloł 95% poloków ktoś z czestochowy czy sosnowca to je ślonnzok, a opolsky ze slonskam niy mol nic wspolnygo, ale to nie o tim to forum...ogolnie cza wspierac to że ktojś chce, rychtuje to wszystko to cza ich pochwolić i jak zronbiom trasa 300km to jol zicher jada
Przepraszam za pytanie i za to, że jest po polsku, ale czy w pisanym języku(?) śląskim nie używa się wielkich liter i znaków interpunkcyjnych?