Autor Wątek: Sakwa trójkątna w ramę i podłużna na górną rurę.  (Przeczytany 12149 razy)

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
... Wbrew pozorom żyją, działają, sprzedają...
Tak. Swojego Packmana dostałem w połowie maja po ok. 10 dniach od zadania pierwszego pytania poprzez PW na naszym forum.
Gdyby nie to, że obaj nie mogliśmy odpowiadać na wiadomości natychmiast, to uprząż dojechałaby do mnie w kilka dni.
No ale nie śpieszyło mi się bardzo, więc czas realizacji nie był kluczowy. Gdyby jednak był, to też byłbym zadowolony, bo jestem chyba jednym z niewielu klientów, na których czekał gotowy produkt  :)

Podpierając się talentem Marka Twaina - pogłoski o śmierci Triglava były mocno przesadzone.

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
... ps: ale prawdą jest, że w marcu jeszcze warsztat nie działał a nawet miałem wszystko zamykać w pi.. Ale to było w marcu.

Uwaga zdjęcie zawiera lokowanie produktu, tzw. "kryptoreklama" zadowolonego klienta

ps. 
Tymbark ani żaden inny widoczny tu znak towarowy z racji reklamy nie udzielił mi jeszcze (o zgrozo) żadnych profitów ni benefitów.  ;D
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum