Cytat: Marek_lbn w 12 Kwi 2017, 14:11Bez zsiadania z roweru:)Bez przesady, z roweru można zejść. Kiedyś spałem przy sikaniu między Ustrzykami a Ustrzykami
Bez zsiadania z roweru:)
czy trasa będzie jakoś oznaczona chociaż strzałką na asfalcie?
Mam też pytanko. Jak wygląda jakość asfaltu na 250 km? Są jakieś dłuższe odcinki gdzie "wytrzęsie"? Ewentualnie jakieś newralgiczne punkty, gdzie noga z gazu, a ręka na hamulcu?
Cytat: hr Monte Kret w 13 Kwi 2017, 10:08Mam też pytanko. Jak wygląda jakość asfaltu na 250 km? Są jakieś dłuższe odcinki gdzie "wytrzęsie"? Ewentualnie jakieś newralgiczne punkty, gdzie noga z gazu, a ręka na hamulcu?Odcinek Lubaczów - Horyniec Zdrój (250 km) - Narol to bardzo dobre lub dobre asfalty.
start jest 29 kwietnia w sobotę o godz. 7.00W piątek jest biuro zawodów i odprawa.pozdrawiam
Przepraszam, zjadłem wyraz i niejasno się wyraziłem. Chodziło mi: "Jak wygląda jakość asfaltu w ultramaratonie - trasa 250 km?"
Pytasz o trasę 250? A ktoś to jedzie w ogóle tutaj?
Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminie
Cytat: byczys w 14 Kwi 2017, 08:44Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminieNiestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.
Niestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.
Cytat: Rado w 14 Kwi 2017, 08:54Cytat: byczys w 14 Kwi 2017, 08:44Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminieNiestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.Powiem, że to ten kuzyn wywinął wszystkim numer, że się hajta w długi weekend majowy. A goście pewnie mieli takie piękne plany.