Cytat: hr Monte Kret w 14 Kwi 2017, 09:00Cytat: Rado w 14 Kwi 2017, 08:54Cytat: byczys w 14 Kwi 2017, 08:44Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminieNiestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.Powiem, że to ten kuzyn wywinął wszystkim numer, że się hajta w długi weekend majowy. A goście pewnie mieli takie piękne plany.Wiesz, z dnia na dzień nie planuje się wesela, więc wiedziałem o tym odpowiednio wcześniej. To akurat termin Maratonu tak niefortunnie się trafił
Cytat: Rado w 14 Kwi 2017, 08:54Cytat: byczys w 14 Kwi 2017, 08:44Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminieNiestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.Powiem, że to ten kuzyn wywinął wszystkim numer, że się hajta w długi weekend majowy. A goście pewnie mieli takie piękne plany.
Cytat: byczys w 14 Kwi 2017, 08:44Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminieNiestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.
Miałem ten maraton na oku na ten sezon, jednak kuzyn postanowił poślubić wybrankę dokładnie w tym terminie
Cytat: Rado w 14 Kwi 2017, 08:54Niestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.Też tak uważam.Tydzień lub dwa później byłoby ok.
Niestety termin PW przypadający jak co roku w długi weekend majowy nie jest zbyt fortunny.
Panowie no już bez przesady PW jest 29 i 30 kwietnia więc weekend majowy (przynajmniej w tym roku) mamy wolny.
Też tak uważam.Tydzień lub dwa później byłoby ok.
Cytat: Marek_lbn w 14 Kwi 2017, 09:37Też tak uważam.Tydzień lub dwa później byłoby ok.No nie do końca. Wtedy gryzłby się z MP - bo dwa ultramaratony w odstępie dwóch tygodni to trochę szybko.
Mariuszq jednak zdecydowana większość osób pracuje w systemie od poniedziałku do piątku, więc jak się uda wziąć 3 dni urlopu, to mamy 9 dni wolnego i to się nazywa długi weekend
Ktoś musi mieć w Cyc,żeby ktoś miał dobrze
1. sala sportowa zorganizowana przez W. Oberdę - bezpłatnie i mało komfortowo (nie słyszałem żeby w tym roku miała być taka sala.
BAZA ULTRAMARATONUObiekt MOSiR w Parczewie, al. Jana Pawła IINa terenie Ośrodka można rozbić swój namiot. W Biurze zawodów będzie udostępnione około 20-30 miejsc noclegowych z własną karimatą i śpiworem. Konieczność wcześniejszego zgłoszenia.
Cytat: login w 17 Kwi 2017, 17:351. sala sportowa zorganizowana przez W. Oberdę - bezpłatnie i mało komfortowo (nie słyszałem żeby w tym roku miała być taka sala.Słyszeć też nie słyszałem, ale czytałem w regulaminie, że:CytujBAZA ULTRAMARATONUObiekt MOSiR w Parczewie, al. Jana Pawła IINa terenie Ośrodka można rozbić swój namiot. W Biurze zawodów będzie udostępnione około 20-30 miejsc noclegowych z własną karimatą i śpiworem. Konieczność wcześniejszego zgłoszenia.