Myśli zebrane ...http://krzysieksobiecki.bikestats.pl/1573157,Maraton-Piekny-Wschod.html
W ostatniej imprezie Piękny Wschód eksperymentalnie połączyliśmy wizualizację pozycji GPS na mapie; z radiem online w którym komentował Yosko i obrazem z kamery na żywo z METY; Łukasz komentując online potrafił podkręcić dobre emocje :-)
Cytat: Robert1008 w 1 Maj 2017, 21:20W ostatniej imprezie Piękny Wschód eksperymentalnie połączyliśmy wizualizację pozycji GPS na mapie; z radiem online w którym komentował Yosko i obrazem z kamery na żywo z METY; Łukasz komentując online potrafił podkręcić dobre emocje :-)Wasze plotki w biurze mety też umilały wieczór. Nie wiem czy byliście świadomi jak dobry mikrofon miała ta kamera
... maraton bardzo udany dla mnie, trasa rewelacyjna ( poza kilkoma fragmentami niczym Paris-Roubaix)... Między Kołaczami a Sosnowicą strasznie mnie wytelepało...
Co do trasy. Niech impreza pozostanie w takiej formule jak była do tej pory, tzn co roku inna trasa.
Coś mi nie grało w tym wpisie i już wiem co Tam nie ma ani jednego zdjęcia z trasy. Szok Bo to by się trzeba było zatrzymać a tu czas leci...Wpadłeś, kolego witaj w klubie.